Værktøjer til fliser og glas

July 18

Værktøjer til fliser og glas

Værktøjer til fliser og glas omfatter dem til at skære keramiske fliser og forskellige former for forme glas sort, fordi keramiske typer er blødere at bore eller skære og mindre smarte til at håndtere. Brug altid beskyttelsesbriller fremstillet af hærdet glas, når du arbejder på projekter såsom badeværelse eller køkken fliser, fordi luftbårne fragmenter af glasur eller flise kan skade dine øjne.

Nippers

Nippers er små håndværktøj ligner Bidetænger med kæber, som kan "gnaske kurver i flise kanter," således at Thisoldhouse.com eksperter. Dette er et yderst nyttigt værktøj, når skære fliser til at passe omkring ulige-formet fittings, såsom afrundet elektricitet afsætningsmuligheder. Oprette buede kanter til fliser, første score fliser og derefter prøve at tage små bider ud af fliser og gentage handlingen, mange gange, frem for at gøre større nedskæringer hvor hele kæberne af nippers er fyldt med fliser. Praksis og finpudse dine skæring færdigheder på gamle fliser og knækkede småstykker, forlader de mest centrale og synlige områder af flisebelægning til sidst, hvis det er muligt. Tænger til skære fliser er billige værktøjer tilgængelige fra lokale isenkræmmere.

Wet-Save

En våd-så er en stor elektrisk drevne workshop værktøj, som ligner en tabel så bruges til at skære træ, bortset fra kølesystemet, der bruger vand til at forhindre, at bladet varme op. Save for skære fliser, marmor og granit, har hård diamantklinger. Thisoldhouse.com eksperter fortæller os, "For rene, lige nedskæringer, bruge en diamant våd-savklinge." Disse værktøjer fremskynde skæring og skære støv-fri glat, let, uden overophedning, da knivene er tippet med diamanter og vandkølede. Brug disse værktøjer til at skære sværere fliser som glas, porcelæn og alle dele af granitbordplader. Udvis forsigtighed ved håndtering af skære fliser; overfladerne er meget skarpe. Våd Save reducere den fysiske indsats, der kræves til at skære store antal fliser i hånden. Leje disse Save fra lokale udstyr butikker, der specialiserer sig i leasing elværktøj.

Glas kuttere

Glas kuttere er små én-hånds-værktøjer, som giver dig mulighed at score en lige eller buede mark ved hjælp af en hærdet stål eller tungsten hjul, som løber over flise overflade. Bruge glas kuttere på glas fliser, før snapping dem glaseret overflade (nippers som dem, der anvendes for keramiske fliser har tendens til at splintre og chip glas). Snap fliser efter mærkningen, støtter dem nedenunder med en blyant og anvende fast tryk, samtidig med at tage sig at holde skarpe kanter fra hænder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com