Værktøjer til Fondant blomster

May 5

Værktøjer til Fondant blomster

Fondant er en sød, plastisk dej-lignende stof, som du kan bruge til at lave spiselige skulpturer og dekorationer til kager og cupcakes. Fondant er en specielt nyttigt medium til at lave spiselige blomster.

Funktion

Du kan købe værktøj specifikt til oprettelse og farve fondant blomster som pynt til kager. Værktøjer til fremstilling af fondant blomster vil hjælpe dig med at udrulle fondant, skær den i stykker, forme det i den ønskede form og farve kronblade for at tilføje dimension og oprette en realistisk udseende blomst.

Overvejelser

Du kan bruge bagning redskaber allerede i dit køkken til at oprette fondant blomster, cookie cutters, cupcake dåser, kageruller og slik forme. Elementer såsom tandstikkere og små pensler, kan du male detaljer på din blomsterblade med frugtfarve.

Typer

Hvis du ønsker hjælp til at forme en visse blomst, kan du finde værktøjer til form og skimmel specifikke blomst typer. Specialfremstillede værktøjer kan hjælpe dig med at gøre komplicerede blomst designs som orkideer, roser eller tiger liljer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com