Værktøjer til laminat bordplader

August 17

Værktøjer til laminat bordplader

Laminat bordplader er blandt de letteste at fabrikere. Dog spiller at have de rigtige værktøjer en stor rolle i succes eller fiasko med at opbygge en laminat bordplade. Det hjælper for at være trygge ved at bruge store shop apparater som en tabel så, hvilket gør firkantede udskæringer let, og en router, der tillader dig at trimme laminat stykker netop. Husk at give masser af ventilation når du arbejder med den kontakt cement behov for limning laminat træ struktur af køkkenbordet.

Tabel Saw

Når du har brug at skære laminat plader til bordplader, gør en bordrundsav det bedste job. Tabellen save har en 'rip hegnet', der klemmer på plads. Dette medvirker til at sikre sider af laminatet er parallelt med hinanden. Dog begrænser en bordrundsav dig til en 48 tommers bredde.

Limning værktøjer

Laminat bordplader kræver kontakt lim til obligation laminat til køkkenbordet træ dæk. Nogle mennesker foretrækker at bruge en maling rulle med en fin tekstur roller. Dette gør det muligt at dække flere område hurtigere end en 4-tommer pensel.

Dyvler

Træ dyvler fungerer bedst til at holde laminat lige over køkkenbordet limet overflade. Placere dyvler tæt nok på hinanden forhindrer de limede stykker i gør kontakt, indtil du er klar til dem til tryk.

Routere og Bits

En router spiller en væsentlig rolle i laminering bordplader. Trimning routere fungerer godt for trimning laminat på grund af sin størrelse. En router som en skærende værktøj skal have en router smule designet til at skære laminat.

Bælte Sander

Efter limning kanter på en bordplade og routing off overskydende, sands et bælte sander de ujævne kanter af laminatet efterladt af routeren. Bruge 100-grus slibning bælter for de bedste resultater.

Voks

Anvende paraffin voks til laminat kanten af køkkenbordet efter limning det øverste stykke af laminat til køkkenbordet. Dette forhindrer laminat router smule brændende laminatet på kanten af køkkenbordet.

Fil

En flad fil skærer væk den skarpe kant af køkkenbordet hvor laminat oven på køkkenbordet møder laminat på kanten af køkkenbordet. Skære væk overskydende laminat med router blade en skarp kant bag, kan forårsage dig at klippe din hånd eller fingre mens rengøring eller håndtering af toppen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com