Værktøjer til Mitering Crown Molding

January 28

Crown molding er en dekorativ tilføjelse, der kan placeres rundt om toppen af lofter til at skabe en attraktiv blanding mellem loft og væg. Crown molding kan lavet af gips, træ, Styrofoam eller andre produkter og sat på plads ved hjælp af den korrekte type af lim for det pågældende produkt. Mange ældre huse kan have udsmykkede krone støbninger, fundet i sådanne steder som herregårde eller palæer; denne type af støbning blev sandsynligvis lavet fra gips. Crown molding er ikke svært at passe, men et vigtigt punkt er altid at få gering leddene nøjagtig for ren hjørne optrædener. De rigtige værktøjer vil hjælpe.

Gering måleres

En af de vigtigste værktøjer til at hjælpe med montering spidser præcist er en miter måler eller gering finder. Dette værktøj er en vinklet vinkelmåler-stil værktøj, som omdrejningspunkterne fra centrum. Brugeren vil berøre begge ender på væggene i hvert hjørne, og en præcis aflæsning af vinklen vil blive vist til at angive den korrekte vinkel for at hjørne. Mens de fleste hjørner vil synes at være 90 grader, er mange helt forkerte, at eje huset bevægelse eller alder. Hvis et hjørne ser ud som det er 90 grader, får altid en sand læsning for at være sikker. Gering finderne kan være manuel eller digitalt. Digital er lidt mere præcis, som det vil give et klart læsning af den vinklede hjørne til en mere konsekvent niveau af nøjagtighed.

Miter Box

En miter box er et værktøj, der er forud skårne vinkler til at placere saven til at skære støbning. Støbning er skåret til vinkler på 45 grader indad, 45 grader udad eller 90 grader. Nogle gering bokse kommer med kun faste vinkler; deres alsidighed er derfor ikke så bredt som dem, der kan ændres til nth grad. For eksempel, hvis din hjørne vinkel er 95 grader, du kan ikke oprette din præcise snit ved hjælp af en fast kasse men snarere kan bruge en bevægelig boks.

Tabel Saw

For de heldig nok til at eje og har plads til et bord så, gering leddene er gjort enkel af evnen til at flytte den vinklede blade til næsten enhver grad. Bladet af en tabel så ansigter opad, ud fra bunden af bordpladen, og kan justeres i overensstemmelse hermed. Akavet gering vinkler nemt kan forhandles ved hjælp af en bordrundsav, og da det er elektrisk, skæring er langt kortere end ved hjælp af en manuel miter box og så.

Skæring Jigs

Skæring jigs er ikke et vigtigt redskab, men de kan være en fantastisk assistent i søgen efter nøjagtighed og enkelhed. Når spids vinkel er fastlagt, er jig justeret til den korrekte vinkel og knyttet til boksen gering. Jig derefter holder i træ solidt på plads i forskellige vinkler og hælder så at præcis og hurtig skæring kan opnås sikkert.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com