Værktøjer til nybyggeri

September 26

Værktøjer til nybyggeri

Nybyggeri popularitet har nået nye højder, da flere og flere mennesker søger at undslippe den moderne livsstil og forenkle deres liv. Mens de "nødvendige" homesteading værktøjer afhænger i vid udstrækning af, præcis hvordan robust du ønsker at leve, er visse værktøjer vigtige for selv de mest minimalistiske gårde.

Traktor

Hvis din homesteading tankegang er moderne nok så du kan retfærdiggøre indkøb af en traktor, kan det være en af de mest nyttige og alsidige maskiner, du ejer. Du kan bruge din traktor for alt fra indhaling tunge genstande, græsslåning, bevægelige snavs eller sne, grave, pumpning, løft, og endda elproduktion når det er nødvendigt. Mens moderne diesel traktorer kan være det bedste valg, og ældre traktor med en ombygget motor er normalt acceptabel.

Havearbejde og landbrug værktøjer

Alle homesteaders skal en velassorteret levering af havearbejde og landbrug værktøjer. Nogle af fornødenheder omfatter en havearbejde gaffel, skæring spade, rake, hakke og skovl. Sørg for at købe godt lavet, tunge værktøjer, som de vil bære hurtigt, hvis de ikke er høj kvalitet. Hvis du planlægger at sætte et hegn omkring din have eller landbrugsjord, overveje at investere i en post hul gravemaskine samt, da dette vil spare dig for en masse arbejde og sikre, at dit hegn står sikkert.

Building værktøjer

Et par af de vigtigste værktøjer til oprettelse, skal du medtage en hammer, skruenøgle, sæt skruetrækkere, tænger, mejsel, fil og hjælpeprogram kniv. Du skal også bruge en forlængelse stigen, niveau, målebånd, Akku boremaskine, hack saw, bue saw, rundsav og et koben. Sørg også for at købe alle de elementer, du bliver nødt til at opretholde disse værktøjer, såsom nye savklinger. Holde en bred vifte af skruer og søm på hånd så godt.

Køkkenredskaber

Sikre, at dit køkken er klar til nybyggeri ved at udstyre det med en kvalitet sæt knive, en køkkenvægt, servering skeer, bagning pander og lignende. Hvis du påtænker at gøre enhver konservering, omfatte de relevante materialer samt. En smør churn er ikke en absolut nødvendighed, også en god tilføjelse.

Elektricitet og apparater

Endelig overveje hvad (hvis nogen) type elektricitet du ønsker at have i dit hjem. For eksempel, hvis du ønsker at påberåbe solpaneler eller vandkraft, være sikker på at du har de nødvendige forsyninger til at sætte disse. Derudover har nybyggeri seneste popularitet førte til opfindelsen af komfurer, køleskabe og andre apparater, der er egnet til disse typer af boliger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com