Værktøjer til rørbukning

June 11

Udnytte den rigtige rørbukning værktøjer kan du forvandle en straight cylindriske, kvadratiske eller rektangulære rør til en bred vifte af komplekse figurer. At vælge den korrekte rørbukning værktøjer til slangen ventende proces indebærer en lang række faktorer herunder vægtykkelse af rør, størrelsen af røret, radius af i svinget og den metode, du vælger. Du kan udfylde fælles bøjninger som 2-90 grad albue og U-sving på minutter med rørbukning værktøjer.

RAM

RAM rør bøjning værktøjer omfatter en bred vifte af dør. Du lægge pres på tube mod en af dies indtil røret overholder konturerne af terningen. Hærdet stål eller gearet stål dør sidste den længste, men de kan ridse på ydersiden af røret. Aluminium eller bronze dør undgå har en kortere livscyklus, men at ridse eller beskadige ydersiden af røret. Denne metode kræver ikke at indsætte en dorn eller stik i røret. Udnytte ram tube dør skaber nogle bøje afsnit deformitet.

Roll

Roll rør bøjning værktøjer omfatter en række spole-lignende ruller, der lægge pres på røret, når du passerer røret om dem. Du opretter en bøje ved at ændre placeringen af rullerne og fodring rør gennem rullen flere gange. Vælg roll rørbukning værktøjer fremstillet af hærdet stål eller gearet stål for lang varig og omkostningseffektiv bøjning værktøjer. Denne metode kræver ikke at indsætte en dorn eller stik i røret. Spool-lignende rørbukning ruller producere rør bøjer med lille bøje deformitet.

Roterende Draw

Roterende draw rør bøjning maskiner kræver en bred vifte af rørbukning værktøjer. Denne metode kræver en dorn eller plug indsat i røret til at støtte rør på tværs af afsnit, en rørbukning dør der passer konturerne af i svinget og en rørbukning klemme blok, der sikrer tube til dø. Vælg klemme blokke og Dorne fremstillet af hærdet stål eller gearet stål og dør fremstillet af hærdet stål eller gearet stål eller aluminium eller bronze afhængigt af vigtigheden af at undgå ridser på den færdige arbejdsemnet. Rotary tegne rørbukning rør producerer en tube med lidt bøje deformitet. Brugen af dornen understøtter tube vægge.

Varme induktion

Den varme-induktion rørbukning metode kræver en induktion coil. Du varme induktion spolen til en temperatur, der er passende til tube materialetype, et sted mellem 800 til 2200 grader F, indsætte rør gennem spolen, gælder bøjning kraft for røret og slukke tube med vand eller luft spray efter at etablere bøje. Værktøjet producerer et dyrt men kvalitet bøje.

Sand pakning og varm plade

Sand-pakning og hot-slab danner rørbukning værktøjer omfatter den sand, at du pack i røret, tube hætter, der sikre sand i røret, ovn, der varmer røret, bøjning slab, som du sikkert tube til og winch, kran eller anden enhed, der trækker den unclamped ende af røret mod benene på den bøjning slag at opnå den ønskede bøje radius. Disse dyre værktøjer kan virke arkaisk, men de producerer en konsekvent bøje i år. Sand i røret minimerer bøje grænseoverskridende afsnit kollapser og bøje deformiteter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com