Værktøjer til trimning tæpper

August 28

Værktøjer til trimning tæpper

Hvis dit tæppe er lidt slidt, du måske har bemærket flosser, du vil trimme væk. Eller bare kan du trimme et tæppe størrelse til bedre fit et bestemt rum. Enten måde, du har brug for de rette værktøjer til at skære igennem dit tæppe tykt materiale. Lede efter værktøjer med vinger, der du kan enten skærpe eller erstatte da dit tæppe vil kedelig dem.

Saks

For simple trim arbejde, skal du bruge et par straight-kant saks med lange, skarpe knive. All-Round sakse Tillad du lige skære gennem en række forskellige materialer, herunder tekstiler og læder. Brug saks til at skære ud frynser eller flosser kanter, eller til at fjerne små sektioner af dit tæppe.

Gulvtæppe kniv

Et gulvtæppe kniv er en type af hobbykniv. Mens standard nytte knive har en flad, glat klinge, har kniv tæppe en tykkere forkant. Dette hjælper det bryde gennem tykt materiale uden flosser tæppet eller oprette ujævne kanter. Denne kniv har en runde håndtag, som regel lavet af metal eller plast-belagte metal og en Udtrækkelig, udskiftelige blade. Vingen er meget skarp og er designet til at skære igennem tykt materiale i en lige linje. Brug denne kniv til at fjerne store dele af et tæppe. Du kan også bruge det når splejsning sammen to forskellige tæpper eller erstatte en del af dit tæppe. Vær forsigtig når benytter indeværende værktøj og læg ikke din anden hånd i nærheden af bladet som du klippe.

Sakse

Tæppe sakse virker som sakse, bortset fra at klingen er generelt tykkere. Brug dette værktøj til at skære lige over dit tæppe, men sørg for at vælge Sakse med en åbning, der kan håndtere tykkelsen af dit tæppe. Du kan også bruge Sakse til trimning off overskydende eller slidt tæppe sektioner. Hvis du kun har brug at trimme fringe, købe en mindre shear.

Skæremaskine

Hvis du har et stort tæppe og skal skæres i forskellige længder, købe eller leje en carpet skæremaskine. Denne håndholdt værktøj har en lille kniv på forsiden og et greb i ryggen. Bladet ligner en rundsav, men er generelt ikke så stor. Er en guide, der hjælper med at gøre et lige snit på hver side af bladet. Brug dette værktøj på tyk eller meget store tæpper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com