Værktøjerne bruges til at måle PH i jord

July 26

Værktøjerne bruges til at måle PH i jord

Jordens pH-værdi er meget vigtigt, når de vokser planter på en ordentlig måde. De fleste planter foretrækker at vokse i pH-specifikke jord som pH-niveau påvirker hvad mikronæringsstoffer er til rådighed på anlægget. Indstillingerne for pH varierer meget mellem nogle planter, men som en generel regel, en pH på 6 til 6.5 er ideel til de fleste planter eller en have med en bred vifte af planter i det. Teste jord pH med jævne mellemrum, så at det kan være behørigt ændret.

Udvidelse Service

Den mest præcise måde at få pH-niveau i din jord vurderet er at sende en prøve til din lokale udvidelse service. Konsulenttjenester eksisterer som et samfund opsøgende service for gartnere og landmænd for bedre at kunne lette sunde og informeret havearbejde og landbrugsmæssig aktivitet. PH-tests er udført af konsulenttjenester til meget rimelige priser. Find din udvidelse service for yderligere oplysninger.

Rør test

De fleste havecentre bære gør det selv-pH Test kits, der kan bruges flere gange. Disse kits består af rør, der er fyldt med væske, der reagerer på pH-niveau i din jord ved at ændre nuancer. Et diagram er forudsat som farven på de krydsreagerende væske kan sammenlignes for at bestemme pH i din jord. Hvis du vil bruge, blot sætte en prøve af din jord i flydende kemiske og vent en time for et præcist resultat. Mere detaljerede instruktioner er inkluderet i test kit. Dette kit kan ikke bruges ved den farve blind.

Papirstrimler

Papirstrimler er tilgængelig til test pH niveauer af jorden så godt. Disse er ikke så præcis som andre tests af en række årsager. PH papirstrimler er designet til at teste væsker i modsætning til legemer som jorden. Jord kan overlades i et vand-blanding, i en halv time til time, og derefter vandet kan blive testet for at få en idé om din jord pH, men vandet i sig selv kan påvirke pH i jorden bliver testet. Disse papirstrimler er ikke også designet til at give præcise målinger, men hellere fortælle dig blot om din jord er sure eller alkaliske.

Gør det selv

En generel opfattelse af pH-værdien af din jord kan konstateres i dit hjem med brugen af almindelige husholdningsprodukter. Placer nogle jorden i en container, og dække med eddike. Hvis eddike syder, har du en basisk jord. For at teste for sure jord, skal du blande din jord med en liberal mængde vand i en beholder--nok til at oprette en flydende snarere end en mudder medium. Tilføj så meget bagepulver som du vand til blandingen. Hvis blandingen syder, er din jord meget surt. Hvis der er ingen reaktion med enten blanding, er jorden forholdsvis neutral, hvilket er fint for de fleste planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com