Vævet loft ideer

March 5

Vævede loftet er et dække for lofter, som kan knyttes til eksisterende gipsvæg. Forskellige materialer kan udnyttes til væve sig selv. I nogle tilfælde er et trådnet konstrueret til at passe ind i eksisterende drop-in lofter eller monteret inventar som en særskilt udlæg. Træ af mange sorter kan være vævet ind i små til store paneler. Træ-vævede paneler har været brugt som display vægge i butikkerne. Nu de ind i hjemmet for at supplere trægulv. Rester af gamle stof kan også bruges som en vævning materiale og monteret i trærammer.

Wire vævet paneler

Forskellige typer af ledninger med forskellige tykkelser kan bruges til en drop-in loft panel. Lille kontor komplekser kan drage fordel af dette design til "åbner" et lille rum. De forskellige farver i metal kan stå en naturlig farve, såsom kobber eller rustfrit. Den metalnet kan også være malet for at matche enhver indretning. Særligt hensyn skal tages hensyn til montering af disse undertiden tunge paneler. Som det metal materiale vil absolut vejer mere end en fælles drop i akustisk loft flise.

Vævet træplader

Træ af alle arter kan være vævet ind i ethvert størrelse panel. Træet skal være grøn og ikke tørret tørret. Mens træ er stadig smidig, er det vævet ind i forskellige mønstre afhængigt af materialet bredde. Mange mønstre kan opnås, meget ligesom de vævning mønstre på træ kurve. Disse paneler vil typisk laves om til en 4-mund-ved-8-fods panel. En grænse stykke træ er køre omkring den udvendige kant til at sikre de mindre finer brikker på plads. Når konstrueret, er panelet sat på stativer så det korrekt kan helbrede før installationen på et loft. Mindre kvaliteter af træ finer, tynde stykker, kan også bruges og panelet malet til enhver tilsvarende indretning.

Vævning stof

Skrot stykker stof kan være vævet ind i et panel på samme måde som træ panel. Strimler af materiale kan være kantet på en symaskine. Stavene er derefter vævet ind i ethvert design. Den udvendige træ ramme kan være af samme størrelse som den førnævnte træpanel. Stoffet kan være knyttet til den skjulte side af en træramme. To center stykker træ kan køres til støtte på undersiden af stof til at holde materialet fra draperinger for lavt loft området. Som med alle de loft paneler, kan enhver hævede kanter indsamle støv. Uanset materiale, kan panelerne støvsuges fra overfladen ved hjælp af en pensel vedhæftet fil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com