Vakuum pose typer

April 14

Vakuum pose typer

Støvsuger posen blev opfundet i begyndelsen af 1900-tallet; de første tasker var genanvendelig klud filterposer. Den første engangs fiber taske blev opfundet i 1920 af Air-vejs Sanitizor, et selskab i Ohio.

Mere end tre dusin af de mest populære støvsuger producenternes mærker bruge engangs tasker. Vakuum rengøringsmaskiner med poser er stadig meget populær trods den voksende tendens til "poseløse" maskiner med deres papir filtre. De tre vigtigste stilarter af støvsugerposer er tasker til den opretstående renere, beholderen renere og den håndholdte støvsuger.

Opretstående støvsugerposer

De fleste opretstående støvsugere suge op snavs fra bunden af enheden og op en tube i overkroppen. Snavs er indsat på en lang, fiber taske specielt designet til opretstående støvsugere.

Den første støvsuger blev opfundet i 1860, og anvendes en vand filtreringssystem til at fange løs snavs og støv. Engangs papir vakuum tasker blev en basisvare efter anden verdenskrig, da de konvertible støvsugere blev introduceret til forbrugerne. Mange typer af opretstående støvsugerposer vrimler; nogle poser er specifikke for en producent; andre kan bruges på tværs af mange mærker. Af de mest populære er tasker Type A, B, F, G, V, N, AA og H til Hoover, Kenmore, Bissell og Eureka mærker. Tasker er også opkaldt efter "stil," såsom stilarter 1, 2, 7, Z, Y, U for Hoover, Kenmore, Kirby, Panasonic og mange flere. Electrolux giver navne til nogle af deres tasker: Aptitude og ilt. Orecks opretstående tasker er opkaldt 2000, 8000 og 9000. Sharp navngiver deres oprejst tasken, mærkeligt nok, PU-2.

Canister renere tasker

Dunk støvsuger er en lille, squat maskine med en vedhæftet fleksible rør og justerbar dyse i slutningen. Vakuum motoren er placeret i beholderen, sucking i luften og vragrester gennem rør og mundstykke. Beholdere er normalt tungere end deres oprejst modparter, men mulighed for større manøvredygtighed og magt. Canister tasker er BZ'er og firkantet i forhold til de lange opretstående tasker. Typiske canister taske stilarter er Hoover H, GE stil KN-1, skarpe er PC-2, og tasker som stil C og OX.

Håndholdt vakuum tasker

Den håndholdte støvsuger er en lille maskine egnet til hurtig rengøring og små arbejdspladser. Den første håndholdt Akku vakuum var Dustbuster fra Black & Decker, i 1979. I 1984 indført Royal selskabet deres "snavs Devil hånd Vac," som blev hurtigt den mest solgte håndholdte renere i USA. Håndholdte støvsugere kan bruge poser eller være poseløse. Håndholdt vac poser er selvfølgelig meget mindre end de opretstående og canister tasker, og skal derfor tømmes ofte. Håndholdt poser er normalt en kombination af posen og filter. Typiske taske typer er snavs Devil's Type G, Black & Decker's Dustbuster Vf serie tasker, Hoover's Handivac og Dustette Type G, og Panasonic Type C4 og C5.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com