Valance stilarter

August 28

En valance er en blød vindue top behandling, der er shirred eller hænger med draperier stifter på en stationær gardinstang eller knyttet til en valance bord og monteret over vinduet. Kapper, ofte trimmet med frynser, blødgøre toppen af vinduet og dække toppe af under behandlinger, hvis nogen, som hang nedenfor. Valance stilarter kan variere så bredt som stemninger af forskellige decors.

Box læg Valance

En af de enkleste og mest skræddersyet valance stilarter er færdig med en straight nederste kant og er accent med box Læg i midten og i hjørnerne. På grund af dens lineære shaping, er det normalt bruges med matchende sidepaneler, der binder tilbage eller forhæng, traverse til at dække hele vinduet i maskuline, underspillet indretning.

Asymmetrisk Swag og Cascade

En swag, der strækker sig over toppen af vinduet, færdige i den ene ende med en kaskade, en draperet stykke diagonalt hemmed stof, skaber en rakish look, der er særligt effektivt, når de anvendes på et par af tæt placerede vinduer. I denne ansøgning skaber den enkelte kaskade på højre side af vinduet højre hånd og venstre side af vinduet til venstre illusionen af en enkelt kontinuerlig behandling forener de to vinduer.

Bell plisseret flosset Valance

En valance med bell læg, der er foret med buckram at bibeholde en konisk form og fordelt med dyb kammuslinger, skaber en struktureret, sofistikeret udseende blødgjort af kurver af den scalloping. Mest effektive når fabrikeret af almindelig, tekstureret klud, denne valance fungerer godt i programmer, der opfordrer til en mindre alvorligt skræddersyet udseende.

Ballon Valance

En ballon valance, en finurlig godbid består af store side-by-side puffer, er opbygget af en shirred, letvægts, semi-stiv struktur som silke satin. De afrundet bunde af puffer skabe en flosset effekt og den hele valance synes at flyde som en ballon på en snor. Denne stil af valance er perfekt til en børnehave eller en lille piges værelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com