Valg af tæppe til hjemmet

May 31

Valg af tæppe til hjemmet

Når det er tid til at vælge et tæppe til dit hjem, lad ikke det enorme opbud af muligheder forhindre dig i at vælge det rigtige produkt. Indsnævre dit valg før du går shopping ved at lære om tæppe fibertyper og bunke stilarter. Lær at evaluere kvaliteten af et tæppe, og har et budget i tankerne før tid.

Instruktioner

•Understand bunke. I første omgang fremstilles tæpper som løkke bunke. Gulvtæpper, der forbliver uncut er kendt som løkke tæpper. Dem, der er skåret af maskinen kaldes cut bunke tæpper. En tredje bunke er kendt som cut løkke, som er en kombination af de to typografier.

•IDENTIFY skære bunke stilarter. Den mest formelle og blødeste opskåret luv tæppe til hjemmet kaldes Plys. Ofte valgt til soveværelser, er Plys tæppe fibre fint og alle de samme længde. Mens behagelig at gå på, Plys tæpper har tendens til at vise fodspor let. Tekstureret, afskårne bunke er mindre formel end Plys og består af fibre af forskellig længde. Tekstureret cut bunken er et populært valg for tæppe til hjemmet fordi det er holdbart og skjuler fodspor godt. En tredje mulighed i snit bunke tæpper kaldes frise. Mest uformelle og stærkt profilerede, indstillingen slidstærkt tæppe er lavet af stramt vride tæppe fibre sammen.

•Recognize løkke bunke tæpper. Løkke tæpper, også kendt som Berber, kommer i tre stilarter: niveau loop hvor sløjfer er alle den samme højde; multi level loop; og skære loop, der kombinerer skære bunke med løkke bunke. Skære loop styling giver løber en blødere end plan eller multi level loop stilarter. Berbere er meget holdbare og ofte vise et mønster eller skulpturelle design.

•Know de forskellige fibertyper. Når du vælger bunken for dit tæppe, træffe beslutning om den rigtige fiber. Nylon, uld og olefin er de mest almindelige fibre anvendes i gulvtæpper til hjemmet. De mest populære er nylon, fordi det er holdbart, pletbestandigt og blød. Uld, en naturlig fiber, er luksuriøse og meget blød men ikke pletbestandigt. Uld tæppe er også meget dyrere end nylon. Olefin er mere af en handelsklasse tæppe fiber nyttige i områder med høj trafik, tager en masse slid og ælde.

•Evaluate tæppe kvalitet. Den vigtigste indikator for tæppe kvalitet er tæthed. Jo tættere sammen fibrene er, jo bedre gulvtæppet vil føle sig under fode. Du ønsker ikke at se meget af tæppe opbakning når du bøjer løber tilbage. Højden af bunken er et andet mål for kvalitet. Jo højere den bunke, jo længere tæppe vil vare og mere komfortable vil det føles. Også vil du se at tæppe fibre er stramt snoede. Undgå tæpper, flare på tips.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com