Valnød vs kirsebær træ

December 24

Selvom valnød og kirsebær er både løvtræ, ser de meget forskellige--med hver træ bringe sin egen udsmykning panache ind i et hjem. Du kan optage valnød og kirsebær træ i en række forskellige måder – fra en lille accent stykke til en større knudepunkt. Vælg det træ, der passer til din udsmykning behov og forbedrer eksisterende møbler.

Vidunderlige valnød

Valnød er slidstærk, modstandsdygtig over for forfald og æstetisk tiltalende. Mens der er flere sorter af valnød, er den amerikanske sort valnød en foretrukne træ, der anvendes til at skabe fantastiske møbler stykker til at vise træets naturlige, rige brune toner og træ korn. Til gulve er brasilianske valnød hårdere og mere egnet end sort valnød. Tilføje et twist af moderne elegance til dit køkken med en slank valnød ø og matchende kabinetter.

Fængslende kirsebær

Kirsebær er let at arbejde med, accepterer pletten godt og aldre pænt, tager på en rig brunlig-rød nuance med en gylden glans, som det bliver ældre. Tilføje kirsebær møbler til dit hjem til at forbedre traditionelle stil. Selvom kirsebær er et blødt træ, kan du bruge det til gulve med lav-trafik mønstre. Giv dit køkken og badeværelse et sofistikeret, klassisk stemning med ægte kirsebær kabinetter; tilføje granitbordplader for at fuldføre en high-end udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com