Valsede isolering vs 4 plader

March 31

Valsede isolering vs 4 plader

Isolerende din hjem hjælper holde du varmen inde i løbet af vinteren og kølig luft inde i løbet af sommeren. Det også dæmper lydtransmission. Du støder på flere typer af isolering, når shopping for materiale, herunder roll isolering og isolering plader. Disse to materialer adskiller sig i deres former og størrelser og den måde, hvorpå du anvender dem. Yderligere overvejelser, såsom materiale og r-værdi, kan hjælpe dig med at afgøre den bedste isolering til dine behov.

Roll isolering

Roll isolering beskriver generisk enhver isolering, købt i en rulle. Disse ruller ligne tæppe og folde på samme måde. Bygherrer generelt bruge roll isolering til at dække store overflader, såsom gulve. Denne proces indebærer markedsføring roll i den ene ende af en overflade, at sikre afslutningen af roll i sted og ruller isolering hen over overfladen, sikre det endda mellemrum med søm, hæfteklammer eller nogle andre klæbemiddel. Angiveligt, kan du bruge roll isolering på enhver overflade, selvom rullende materiale op en mur præsenterer sin andel af vanskeligheder.

Ark isolering

Ark isolering beskriver generisk enhver isolering, købt i ark. Ordet "ark" med hensyn til isolering beskriver et stykke af isolering i en bestemt størrelse og form, som en 2-fods-af-2-fods kvadrat eller en 2-mund-ved-4-fods rektangel. Hård ark isolering er mere almindeligt kendt som bestyrelsen isolering, mens blød ark isolering er mere almindeligt kendt som tæppe isolering. Denne form for isolering eksisterer primært for at passe ind i rum i vægge og gulve mellem elementer i en bygning rammen. Du installerer ark individuelt efter behov i hele dit hjem.

Træffes beslutning om materialer

Om du bruger en isolering roll eller fire ark til dit job, afhænger af behovene i dit job. Hvis du har brug for isolering til at dække en stor flad overflade og kan du finde en stor nok rulle til jobbet, bruge roll. Installerer fire plader af isolering over en overflade kan efterlade huller mellem stykker af materiale-ruller giver en fast, flad overflade område. Hvis du har brug at fylde små enkelte rum, bruge fire enkelte ark i stedet for en enkelt rulle. Ark let at passe ind i mellemrummet mellem bjælker i vægge eller gulv rammer, mens ruller kræver klippe og forme til brug i sådanne ansøgninger.

Ting at overveje

En række overvejelser påvirker, hvor godt isolering arbejder. Fordi roll isolering og ark isolering kan beskrive isolerende materiale fundet i disse formater, udførelsen af et kast kan afvige væsentligt fra et ark. Ruller kommer i materialer som mineraluld, glasfiber og gummi, som gør ark. Plader kan også komme i stive materialer som gips eller Fiberplade. Den bedste målestok for isolerings ydeevne, tjekke det er r-værdi. R-værdi beskriver isolerings evne til at isolere-jo højere den r-værdi, jo bedre det virker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com