Valspar Spray maling farver

February 22

Valspar Spray maling farver

At gøre beslutningen om at male dit værelse, hjem eller møbler er fulgt ved at vælge farver. Dette valg er baseret på en række faktorer, herunder hvad præcis du planlægger at male og hvad din tiltænkte farveskema er. Når disse afgørelser træffes, har Valspar et komplet sortiment af maling produkter, der kommer i et utal af farver.

Indvendig og udvendig maling

Valspar indvendige og udvendige maling fås i 21 forskellige kategorier af farver, som omfatter syv vigtigste farver og tre undersæt af hver af disse. De syv vigtigste farver er rød, orange, gul, grøn-blå, violet og nuancer af hvid, der omfatter sort. Med undtagelse af hvide har hver farve en neutral gruppe. Derudover kategoriseres reds i grupper af levende og crimson. Tropiske og jordagtige er delmængder af orange. Gule grupperes som sunny og gyldne mens grønne kategoriseres som lyse og skov. Ægte violer og støvede violer er også blandt de store farve Palle. Hvide er enten varm eller kold, og den sidste kategori er grå og sorte.

Spraymaling

For hurtig farve løsninger omfatter Valspar familie af maling produkter en række spray maling farver. Mange spray maling farvemuligheder omfatter 64 forskellige farver, der omfatter et interval fra lime grøn til lyse blå til tranebær. Disse spray maling er også kategoriseret efter den rette stemning, du ønsker at opnå, som er baseret på de fire årstider. For eksempel, efterårsfarver omfatter, men er ikke begrænset til, violet, trækul, sennep gul og blush pink.

Træ efterbehandling

For træ efterbehandling har Valspars farvevalg en bred vifte af farver at vælge imellem, lige fra neutrale jordfarver til pulserende lyserøde farver og blues. Denne farve program også tillader dig bekvemmeligheden af fejlfri farvetilpasning med tjenestegrenene brugerdefinerede farve. Med farve valg indstillinger, kan du oprette et ubegrænset antal nuancer og toner til at passe dit træ efterbehandling behov. Du kan udfylde dit træ projekt med nye og usædvanlige farver der kommer både brugerdefineret og som replikerer af andre farver.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com