Vand, der fungerer bedst for planter

February 22

Vand, der fungerer bedst for planter

Selv hvis du giver dine planter med den rigtige mængde af vand, kan du ikke bruge den rigtige vand for deres generelle sundhed. Der findes flere forskellige typer af vand. Afhængigt af dine planter og omstændighed har hver fordele og ulemper.

Vand fra hanen

Vand fra hanen er den mest bekvemme og en af de billigste farvande til at bruge. Det er hvad de fleste mennesker bruger til vand deres planter og de fleste planter klarer sig godt med vand fra hanen. Men når vanding container planter, udfylde en vandkande eller en anden ren beholder natten før. Stuetemperatur vand er ideel og klor ofte fundet i vand fra hanen fordamper natten over. Udendørs planter let flush væk eventuelle ekstra klor når det regner, så ikke bekymre dig om ved hjælp af vand direkte fra slangen. Hvis dit postevand er blødgjort, indeholder det mest sandsynlige for meget natrium til sikkert bruge på dine planter. I dette tilfælde skal du overveje at bruge andre typer vand for dine planter.

Flaskevand

Flaskevand fungerer godt for de fleste planter men er dyre. Hvis dit postevand er for blød, er flaskevand et godt valg. Hvis du har et terrarium, anbefaler North Dakota Folkeuniversitet bruger destilleret vand til vand planterne inde for at forhindre korrosion. Nogle planter; som spider planter, dracaenas og palmer; er følsomme over for fluorid ofte fundet i vand fra hanen, så flaske eller destilleret vand anbefales i stedet.

Regnvand

Regnvand er normalt bedst for vanding planter. Efter den indledende udgifter til indkøb af beholdere eller et indsamlingssystem, er det også billigst. Det er et godt alternativ til vand på flaske, hvis dit postevand er for bløde til din have. Køb regn tønder eller samling containere til fange regnvand. Mange har en slange og pumpe gør vanding udendørs planter let. Du kan også placere store spande eller vintønder under rainspouts at indsamle regnvand. Regnvand fungerer godt for alle planter, indendørs og udendørs, herunder dem, der er følsomme over for vand fra hanen.

Gråt vand

Under en tørke, vandmangel eller vand begrænsning, kan du have til at vande dine planter med gråt vand, spildevand fundet i dit hjem, ikke herunder toilet vand. Gråt vand er generelt sikkert for udendørs brug for en begrænset tid, men kun give planterne så meget som de har brug for, ikke mere. Den bedste gråt vand fra dit hjem til at bruge er der fra din bruser og badekar. Hvis det ikke er nok til at opfylde dine planter vanding behov, indsamle vandet fra dit badeværelse vask, nytte håndvask og vaskemaskine. Undgå vand fra din køkkenvask og sprøjt. Også, når du vasker tøj eller klud bleer tilmudset fecal sagen, ikke hente vand fra at vaske.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com