Vand er lækker i køleskab fra fryseren

February 28

Vand er lækker i køleskab fra fryseren

Du bør altid tage handling hvis vand vises omkring din fryser eller i kølerummet--det er en stærk tegn på fryseren er for varm og din mad optøning. Du skal flytte alle fødevarer og isterninger til en anden fryser, hvis det er muligt, og kontrollere forsyning og termostat strømindstillinger. Du kunne har ved et uheld skåret strømmen til din fryser eller justeret termostat indstillinger under indlæsning af fryseren. Om fastsættelse af de simple problemer vil først reducere risikoen for en unødvendig reparation besøg.

Instruktioner

•Drej termostat op fra "0" eller "Off" - det er let at banke skiven mens du ilægger fryser med mad. Din fryser skal være på eller under 0 grader Fahrenheit (-17 grader Celsius) til at holde maden helt frosset og mindske risikoen for fordærv. Brug en fryser termometer til at nulstille din fryser, hvis udstyret med en dial termostat.

•Return strømkablet til outlet hvis det har løsnet. Ingen lys eller lyd fra køleskabet kombineret med isen smelter fra inde i fryserum angiver en magt skåret det hele køleskabet/fryseren apparat. Kontrollere stikkontakten er tændt, hvis det er nødvendigt, og kontrollere stikkontakten modtager strøm ved at tilslutte en lampe eller andet apparat.

•Udskift sikringen eller reset breaker beskytte fryseren kredsløb, hvis stikkontakten ikke virker. En blæst sikring eller udløst breaker bliver skåret strømmen til alle apparater på dets circuit og forårsage dit køleskab/fryser til optøning. Kontakt en elektriker, hvis du er usikker på hvordan man ændre en lunte eller nulstille en afbryder i dit hus.

•Undersøg indholdet af fryseren og sikre, at intet der holder døren åben. Døren pakninger bør gøre fuld kontakt med fryser på alle punkter omkring dørkarmen. Døren kan nemt holdes åben, når det er tæt pakket med mad. Varme eller varme genstande ikke fryse, indtil de er ved stuetemperatur. Sikre en isterning bakker du kan bare sætte i fryseren er stadig oprejst.

•Tøm afrimning dræning pan ned i vasken, hvis det er muligt. Isen smeltede fra inde i fryseren i en afrimning er indsamlet i en dræning pan og fordampet op i luften. Vand kan overflow dræning pan i fugtigt vejr forårsager en lækage i køleskabet eller på gulvet. Undersøge afrimning afløb for at være sikker på, at intet blokerer for det, såsom små bidder af fødevarer. Se din instruktionsbog for den nøjagtige placering af din dræning pan.

•Tag et kig på ismaskine inde i din fryser, hvis man er monteret. Tom ud nogen isterninger eller vand i bin og kontroller for utætheder. En dryppende ice maker vil sive vand i køleskabet, hvis efterlades uden opsyn. Slukke for vandforsyningen i afspærringsventil bag køleskabet til at stoppe lækagen, mens du undersøge. Check for fast isterninger blokerer mekanismen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com