Vand opbevaring metoder

July 23

Uanset om du ønsker at opbevare vand i tilfælde af en nødsituation, eller du forsøger at gå grøn, kan du bruge en bred vifte af vand opbevaring metoder til at holde dit vand rent og drikkeligt. Typen af vand opbevaring du vælger kan afhænge af en række faktorer, herunder det område hvor du bor, klimaet og hvad du forsøger at opnå ved at spare på vandet.

Plast eller glas containere

Hvis du gemmer vand i tilfælde af en nødsituation opstår, er de bedste løsninger plast eller glas containere. Tyk-plastic containere fungerer bedst, som mad-grade polyethylen containere. Ifølge World Health Organization, beholdere med munden og låg stort er nok til nemt rydde men lille nok til at afskrække dyppe en hånd mindre tilbøjelige til at blive forurenet med mikroorganismer. Selvom du kan tage vand direkte fra vandhanen og gemme det straks, behandling af en enkelt gallon af vand med 8 til 16 dråber af grundlæggende klor blegemiddel kan afskrække mikroorganismer i at vokse. Altid grundigt rene beholdere før opbevaring vand inde i dem. Hvis opbevaring af vand til en nødsituation, bør du gemme mindst 1 gallon af vand pr. person for hver dag.

Tanke eller tønder

Hvis du har plads og vil gemme et større udbud af vand, kan du bruge tanke eller tønder. Du kan købe store metal vand lagertanke, der holder hundredvis af gallons af vand fra en række forhandlere. Store lagertanke er ofte gemt under jorden. Måske er den nemmeste måde at opbevare vand, dog i 55 gallon polyethylen FDA-godkendt vand opbevaring trommer. Selvom trommer er ofte vanskelige at flytte når fuld, de lagre en masse vand og er relativt nem at passe ind i et lille rum. Du kan også stable mad og andre ikke-brændbare genstande oven på tønder til at spare plads.

Cisterne

Hvis du vil gemme en stor mængde regnvand, kan du oprette en regnvand cisterne. En regnvand cisterne er normalt bygget undergrund med en murværk tank eller beton. Typisk, en cisterne system vil hente vand fra en eller flere steder, herunder et tag eller andre høje steder på ejendommen. Vand er derefter leveret til cisterne gennem rør og indsamlet til fremtidig brug. Selvom cisterner kan samle en masse vand, er de kun effektiv, hvis installeret i områder, der modtager en masse regn. Ellers kan din cisterne aldrig fylde med vand nok til at være nyttig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com