Vand restriktioner for sprinklere i Orlando, Florida

October 19

Vand restriktioner for sprinklere i Orlando, Florida

Orange County ændret vanding restriktioner på Feb 23, 2010 at overholde reglerne ved St. Johns-floden og South Florida vand ledelse distrikter. Disse restriktioner afgøre, hvor mange gange om ugen og hvor længe du kan vand din græsplæne, ved hjælp af et sprinklersystem. Orlando grundejere, der ikke følger vanding retningslinjer kan idømmes bøder og eventuelt står over for juridiske spørgsmål.

Vanding dage

Restriktioner for vanding med et sprinklersystem er baseret på ejerens adresse og tid af året. Under sommertid, grundejere med ulige tal, eller ingen tal, kan adresser vand græsplæner på onsdage og lørdage. De samme adresser kan kun vand græsplæner på lørdage i hele resten af året. Med lige sidetal adresser kan vand under sommertid på torsdage og søndage og kun om søndagen for resten af året. Ikke-boligejendomme kan vand på tirsdage og fredage i dagslys besparelser tider, og kun på tirsdage resten af året.

Begrænsninger

Beboere og virksomhedsejere vand ikke med et sprinklersystem mellem kl 10: 00 og kl, tilbringe en time pr. zone pr. dag. Beboerne skal overholde restriktionerne uanset om de får vand gennem grundvand eller overfladevand kilder, fra private brønde, pumper eller nytte tjenester. Sprinklere systemer kan ikke vand mere end 3/4-tommer vand pr. zone pr. vanding dag.

Krænkelser

Byen Orlando har embedsmænd, der rutinemæssigt Kontroller privat- og erhvervskunder egenskaber for vanding begrænsning krænkelser. Byens embedsmænd udstede skriftlige advarsler til første gang lovovertrædere via en meddelelse på deres dør, og ved at sende en certificeret brev. Recidivister risikerer chance for at få en $25 fine pr. overtrædelse, på tidspunktet for denne offentliggørelse, der skal betales inden 30 dage. Hvis en overtræderen ikke betaler bøden, kan det være tilføjet til hans vandregning eller indsamles gennem andre retlige midler.

Undtagelser

Undtagelser er mange for egenskaber med nyligt plantet græs eller planter og når vanding frisk anvendes gødning og pesticider. Andre undtagelser tilbydes når beboere bruger mikro-spray, mikro-jet, drop eller Bobleflasken systemer, som kan bruges når som helst. Ejere af fast ejendom arbejder på deres sprinkleranlæg kan slå vand på når som helst, men ikke mere end 20 minutter pr. time, for at teste den. Vanding med regenereret vand er tilladt på ethvert tidspunkt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com