Vandbesparende Tips til toiletter

September 30

De fleste moderne toiletter er designet til at bruge mindre vand end deres forgængere. Mange regioner kræver disse vandbesparende toiletter i nye installationer. Mens disse toiletter er bedre for vandbesparelser, kan dem, der bruger ældre modeller Spar vand ved at foretage nogle enkle ændringer i deres eksisterende toilet i stedet for at købe en ny.

Vand forskydning

En enkel måde at reducere mængden af vand, der anvendes af dit toilet er at placere et objekt i den toilet tank. Dette vil fortrænge nogle af vandet og mindre vand bliver bedt om at fylde tanken når toilettet er skyllet.

I fortiden anbefales mange mennesker placere en mursten i toilet tank til at opnå dette. Der er dog mulighed for, at en mursten kunne skade porcelænet over tid. Et simpelt alternativ er at udfylde en tom gallon mælk drikkeglas med vand og sæt den ind i tanken. Dette vil gemme en gallon af vand hver gang på toilettet er skyllet.

Der er også mulighed for bøjning stangen tilsluttet float bolden i toilet tank. Hvis stangen er bøjet ned, float bolden vil sidde lavere i tanken og vandet vil ikke stige så højt som det normalt ville.

At foretage reparationer

En utæt toilet kan nemt affald hundredvis af gallons af vand i en forholdsvis kort tid. Nogle problemer kan være indlysende, som en fast flush håndtag, der forårsager toilet til at køre kontinuerligt indtil det er bemærket og håndtaget frigivet. Andre utætheder kan være meget mindre synlige og kan fortsætte i årevis uden at ejeren at indse, at der er et problem.

En nem test for at kontrollere for lækager er at sætte et par dråber frugtfarve i vand i toilet tank. Tillad levnedsmiddelfarvestof for at sidde i 30 minutter, så tjek toiletkumme for tegn frugtfarve. Hvis hvad er farvet, der er en langsom lækage i toilettet. Enhver lækage skal repareres hurtigst muligt.

Undgå Flushing

Mens nogle kan ligge på maven ved tanken, undgå mange mennesker rødmen deres hjem toiletter efter vandladning. Denne praksis kan spare en masse vand, som toilettet er kun skylles for at fjerne affald. Dette kan ikke være en god løsning for en gæst eller offentlig badeværelse, men det kan være en god måde at spare i personlige badeværelse bruges af dem, der føler stærkt om vandbesparelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com