Vandmelon-tema køkken

May 14

Vandmelon-tema køkken

Frugter som et dekorativt motiv til køkkenet har meget at tilbyde---levende farver og rigelige Dekorativt tilbehør. Hvis du har valgt for dette tema og har finpudset i på vandmelon som din dekorative frugter af valg, er mange valgmuligheder tilgængelige for dig. Disse spænder fra at hjælpe dig vælge farverne i dit køkken på vandmelon-tema tilbehør.

Farveskema

De frodige farver af vandmelon går godt i et land udsmykning motiv. Den grønne skorpe af huden, rød frugt og sort af frøene kan påvirke dine valg for maling og flise farver. For at sætte vandmelon farveskema i praksis, male skabene Vandmelon rød. Vedhæfte vandmelon grøn keramisk knopper på skabslåger. Fastsætte sorte fliser på gulv og væg baggrund bag ovnen. Hvis du er tilbageholdende med at male væggene vandmelon røde eller grønne, vælge en farve som creme, som giver visuel kontrast mellem de levende farver i vandmelon motiv og vægge, hvilket gør skabene og fliser ser mere visuelt fremtrædende.

Omdrejningspunktet

Godt indrettede værelser har normalt et knudepunkt, som kan være en mur, der har malet en anden farve eller et stykke af møbler, der holder bestemt fremtrædende plads i rummet. I køkkenet, kan du spille op både en mur og et stykke af møbler for at give et stærkt knudepunkt. Find den mur, du planlægger at sætte din bord ud for. Male denne mur, en af farverne på vandmelon. En sort lakeret maling ville tilbyde mulighed for mest dramatiske og giver køkkenet et fransk land vibe, men nogen af farverne, der ville arbejde. Bagefter male dit bord og stole til at ligne vandmeloner. Male bordplade Vandmelon rød, og tilføje en grøn skorpe omkring kanterne. Komplet vandmelon effekt ved at tilføje klatter af sort maling til frø. Gør det samme med din stole. Dekorere tabellen med vandmelon-duftende stearinlys på en sort keramisk plade. Flanke centerpiece med salt og peber shakers formet som vandmelon skiver.

Tilbehør

Dekorative tilbehør hjælpe størkne en udsmykning tema. Heldigvis, mange vandmelon-tema dekorative tilbehør findes på markedet og kan findes online og i køkken butikker. Nogle mulige vandmelon-tema tilbehør til at bringe ind i dit køkken omfatter kunsttryk, en vandmelon tæppe og vandmelon cookie krukker. Placer en vandmelon skive-formede svamp på hjørnet af køkkenvask.

Tekstiler

Vandmelon-trykte tekstiler giver endnu en mulighed for dette udsmykning tema. Dette motiv udmønter sig i ovn luffer med vandmeloner på dem, der hænger på kroge over komfuret. Ovnen selv kan sporten viskestykker med vandmelon skiver på dem samt en håndklæde med en opskrift på vandmelon salat trykt på den. Bomuld vandmelon print gardiner hænge på vinduet og slag med den eftermiddag brise.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com