Vandplanter, at renser vand

October 8

Vandplanter, at renser vand

Mange sorter af planter trives i meget våde steder, men er stadig defineret som "terrestriske", eller jord, planter vandplanter er dem, der er tilpasset til at vokse helt i vand. Deres rødder enten vokser i jorden neddykket i vand eller om vandets overflade. Næsten alle vandplanter fjerne nitrater, som er knyttet til henfald, til at hjælpe med at rense vandet.

Anacharis

Anacharis er en neddykket vand anlæg og er også kendt som anlægElodea eller brasiliansk waterweed. Det er en iltning plante og dens vigtigste rolle er at give ilt absorbere alle de næringsstoffer, der skaber alger i vandet og gøre det skumle. Anlægget er en lille, bregne-lignende grønne staude med hvide blomster i enderne af dens tynde stængler. Anacharis kan også dyrkes i akvarier, damme eller tønde haver. De er nemme at dyrke, ikke kræve, at kunstgødning og gerne placeres i områder af vand modtager fuld sol. De er normalt sælges i bundter af stilke. Plante ved at trykke dem i beholdere af jord, før du placerer dem i damme eller tønde haver, der ikke har sandbund.

Vand hyacint

Vand hyacint er en flydende vandplanter med attraktive løv og spir af orchid-lignende blomster. Dens vigtigste formål er for rensning og planten er ofte omtales som "oprydning besætning" af vand. Den vokser hurtigt og er specifikt anvendes i forurenet vand for sin evne til at fjerne forurenende stoffer, herunder spildevand, fra vandet. Mange lande bruger det til at rydde op i affald sagen fra garverier, papirfabrikker og fabrikker, der producerer gummi, fotografiske kemikalier, sprængstoffer og palmeolie. Planterne også rense ud tungmetaller fra vand samt kemikalier som klor, natrium, cyanid, svovl, fosfater, ammoniak og nitrat.

Vand salat

Vand salat har vand oprydning egenskaber, der nøje svarer til vand hyacint. Botaniske navn Pistia stratiotes, vand salat er en flydende anlæg, der har klaser af løv rosetter, der ligner løs, 4-tommer salat hoveder. De efterfølgende rødder af planten hænge flere inches under vandoverfladen. Vand salat er også brugt som en højtstående vandrensningsanlæg givet sin parathed til at absorbere metaller, herunder kviksølv. Men dens kapacitet til at absorbere nitrater er lavere end for vand hyacint.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com