Vandret stribe væg maleri Tips

May 29

Vandrette striber er almindeligt anvendt i moderne interiør. Striberne give den illusion, at rummet er bredere, end det ser ud. Male striber er en meget tidskrævende opgave, fra måling hver stribe jævnt at tilføje maler tape på hver enkelt stribede sektion. Men resultatet kan være det værd. Her en række tips til at få en professionel kigge når maleri striber.

Målinger og lige linier

Bruge en kridtstreg for at få lige linier. Måle den nederste og øverste del af hver stribe. Ved hjælp af en partner, fastgør linjen på plads. Altid dobbelttjekke målinger, og den snappede kridtstreg før man går videre til den næste stribe. Brug en plan for at sikre linjer er selv. Kridt støv skal være den slags, der er nemt tørres af væggen, hvis en fejl er foretaget. Undgå levende farver som røde og appelsiner.

Polere Tape

Gnid kanter af båndet godt at sikre et godt agglomererede overflade. Brug en gammel kreditkort eller en plastic palet kniv. Brug malerens tape og ikke malertape til striber. Forsegle kanterne af maling inde stribe med en klar polyurethan sealer for ekstra beskyttelse fra utætte maling. Børste en lys frakke af sealer til alle male kanterne. Tillad for at tørre før maleri på stribe.

Tilføje farve

Vandrette striber kan være malet en række forskellige farver. Striber behøver ikke at bare skifte mellem to farver. Farver kan være dristige farver af røde, grønne, blå og gule. En gradient gruppering af striber kan bruges baseret ud af én farve. Start med de mørkeste stribe på bunden, og langsomt lysere hver stribe ved at tilføje forskellige mængder af hvid maling. Det endelige resultat er en serie af striber spænder fra mørk til lys.

Sheen niveauer

Striber kan også skabes ved hjælp af den samme farve maling, men blot at skifte maling glans. For eksempel maling en vandret stribe i "midnat blå" flad latex maling, og den næste stribe i "midnat blå" skinnende latex maling. Forskellen i sheens og refleksion værdier er en subtil endnu klassisk look.

Faux maling effekter

For yderligere tekstur eller dimension, kan dekorative faux behandlinger blive tilføjet inde i striber. Der findes mange forskellige faux finish behandlinger. Brug en svamp til at tilføje tekstur på skiftevis striber ved hjælp af latex maling. Dyp svampen og let pounce på hver stribet segment. Mix glasur og maling sammen for at danne en gennemskinnelig blanding, som kan være tør børstet på. Alternative metallisk maling med regelmæssige latex maling til et mere moderne look. Praksis faux finish teknikker og farvekombinationer på en stikprøve stykke pap før maleri på væggen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com