Vandtæt lampen til et brusebad

March 2

Hvis dit badekar eller brusebad område er lidt mørkt, overveje at installere en lys stativ ovenfor. Dog el og vand ikke blandes godt, og med alt den damp og potentiale vand stænk, Bruser producerer, vælge et vandtæt lampen for dette program.

Forsænket vandtæt brusebad lamper

Da badeværelser har ofte lavt til loftet, især i brusebad området, kan forsænkede armaturer være en ideel belysning valg. Men da de er indeholdt, forsænkede armaturer ofte max ud på 40-watt glødepærer, så du skal bruge lysstofrør til lysere lys.

Købe en vandtæt trim til din forsænket stativ til at holde vand ud af kabinettet. Disse trim fås i glas eller rustfrit stål, samt andre materialer. Før du installerer en forsænket armaturet over dit brusebad, bekræfte at du har nok plads og tilgængelig ledninger. Nogle armaturer har brug for omkring 8 inches over overfladen af loftet til at rumme casingen.

Imprægnering eksisterende bruser lys

Hvis der er allerede et lys armatur installeret i dit brusebad, men du er bekymret for at vand eller damp kunne trænge det tag tid at vandtæt armaturet dig selv. Købe en tube silikone caulk og læg det i en fugepistol. Omhyggeligt forsegle omkring den ydre kant af armaturet, og ikke røre caulk for at undgå at bryde Seglet. Lad det tørre i mindst 24 timer eller som anbefalet af produkt fabrikanten inden du bruger dit brusebad.

LED brusehoved

For en utraditionel og miljøvenlige tilgang til belysning dit brusebad, overveje at købe en LED-drevne brusehoved. Når vandet er køligt, lyset skinner blå, men bliver når vandet varmes op, lysdioder røde. Ingen elektriske strømkilde er behov for, som det er drevet af en indre turbine. Glød det udsender lys op hele bruseren, så du ikke behøver engang at tænde dit badeværelse lys, som giver en mere skånsom overgang til dem, der ikke morgen mennesker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com