Varianter af gul Squash planter

March 2

Varianter af gul Squash planter

Gule squash er passende for ethvert størrelse haven. Grøntsager kan være bleggul til dyb, sennep gul, glatte-flået eller "vortelignende", og blomster af de fleste sorter kan også koges og spises. Den rammende navngivne sommer squash producerer frodigst hele sommeren lang. Gule squash kan være en lige aflang, kendt som straight-hals, kugleformede eller ovale, eller det kan have den aflange, tykke krop og slanke, buede stængel kendt som crookneck eller sammensnøret hals. Plantet efter den sidste forår frost, er squash generelt klar til høst i 40-50 dage.

Crookneck

Tidlige gule sommer Crookneck er en ru-tekstureret, "vortelignende" squash sort, der kan plantes efter den sidste forår frost--generelt i April og maj, afhængig af din region. Velegnet til container havearbejde og en hurtig producent, Dixie sommer squash kan være klar til høst i så lidt som 40 dage. Squash er lys gul og klar til at spise når grøntsagerne er ca 1 1/4 til 2 inches i diameter.

Sundance er en lyse gule, glatte-flået hybrid egnet til haven plantning eller container havearbejde. Forspil II er en slank squash, der kan høstes tidligt--normalt i 42-46 dage. Skær grøntsager fra stilke i stedet for at trække dem ud, til at undgå at skade planten.

Straightneck

Seneca produktiv er ikke travlt med at producere frugt, tager fra 47 til 50 dage til at producere fangstklare squash, men planten er rammende navngivet. En pastel gul hybrid, Seneca frodig producerer nok squash for at gøre kreativitet et must; anlægget vil give dig nok grøntsager til at spise nogle friske fra haven, kan nogle for senere brug og måske gave eller donere resten.

Goldbar er en golden hybrid, der producerer ladestok-straight squash i ca 50 dage. Cougar er en tidlig producent, med frugt klar til høst på blot 40 dage.

Kugleformede

Teardrop-formet solen dråber er hybrid squash en pastel gul grøntsag, der kan høstes tidligt, mens blomster er stadig fastgjort. Ligner en lille melon, er spaghetti squash en vinter squash med en oval, gul shell. Det inderste kød kan adskilt med en gaffel og koges som spaghetti nudler. Spaghetti squash bruges ofte som en sund, lavt kalorieindhold og lav-kulhydrat alternativ til spaghetti pasta. Hasta la Pasta er lækrere, gulere hårstrå end de fleste andre sorter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com