Varm badeværelse farver

January 7

Varm badeværelse farver

Badeværelset i dit hjem skal føle hyggelige og afslappende. Hvis dit badeværelse giver dig kold og vises sterile, give det et boost ved at tilføje varm badeværelse farver. Gøre dit badeværelse hyggelige ved at male væggene i en varm hue, og Tilføj supplerende tilbehør, der bliver lysere og lysere på badeværelset.

Fersken

Fersken er en varm farve du kan bruge i et badeværelse. Det vil gøre dit badeværelse ser lyse og komfortable. En måde at indarbejde peach i dit badeværelse er med tilbehør. Holde badeværelset vægge og loft lys og neutral. Tilføje blomster, vaser og håndklæder i fersken. Hænge et badeforhæng med anstrøg af fersken, men ikke en solid fersken farve. Hvis du vil have en fed og varmere look, male vægge fersken. Dette ser bedst i et badeværelse, der modtager en masse lys.

Fløde

Cream er en varm endnu neutral maling farve. Creme maling og dekorationer arbejde med næsten enhver værelse eller tema. Da det er en varm neutral, ikke parre den med kølige farver, som grøn eller lys blå. Hvis du ønsker at holde dine vægge for det meste neutral, men med en smule farve, male væggene fløde og bruge en lysere maling farve til trim. Hvis dit badeværelse er en lyse, fed farve orange eller røde, tilføje creme håndklæder og tilbehør til badeværelset.

Brown

Varme, brune vægge sætte fut i dit badeværelse. Da det er en mørkere farve, vil det se bedst i et badeværelse, der ikke modtager som meget lys. En farve, der ser fremragende parret med brown er mint grøn. Hvis du male væggene brun, tilføje mynte håndklæder med brun monogram initialer på det. En anden mulighed er at holde væggene neutral i en taupe eller off-white farve, og tilsæt brun trim og et badeforhæng.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com