Varme BTU vs rummets størrelse

October 26

Varme BTU vs rummets størrelse

Firkantede optagelser, kubikfod og BTUs er vigtige målinger til at bestemme boligopvarmning krav. Varme kapacitet af ovne, pejse og rumopvarmning er målt ved BTUs (British Thermal Units). Hvis du vælger et varmeapparat med for få BTUs, kan værelser aldrig opnå den varme, du ønsker. Og hvis du vælger en med flere BTUs end du har brug for, enheden kan underperform fordi det ikke kan maksimere sin BTU kapacitet. Til er korrekt størrelse opvarmning enheder, at kende størrelsen af værelserne vigtigt.

Varme BTU

BTU er en forkortelse for British Thermal Unit. Teknisk, BTU måler, hvor meget varme er nødvendig for at hæve temperaturen af et pund af vand gennem en grad Fahrenheit. BTU kapacitet bruges til at bestemme den rette størrelse ovn kræves for at opvarme et hjem. For eksempel, kan en ovn være mærket som havende en 100.000 BTU kapacitet og en effektivitet rating på 80 procent. Dette ville betyde, at ovnen er i stand til at producere 80.000 BTUs af varme, at 20 procent af dens energioutput ikke konvertere til brugbar energi til opvarmning.

Rummets størrelse

Værelsesstørrelsen er en vigtigste overvejelse i bestemmelse af varmebehov. Værelserne er målt på areal, som måler den bredde og længde af gulvplads (bredde ganget med længde) værelse, og kubisk optagelser eller volumen, som tager hensyn til loftshøjde på værelse (areal ganget med loftshøjde). Volumen er en vigtig faktor for det samlede beløb af plads, der kræves til at opvarme rummet, fra gulv til loft. For eksempel, et værelse, der er 8 fod bredt og 10 fod lang er 80 kvadratfod, og hvis rummet har 8-fod høje lofter, det måler 640 kubikfod.

Forskelle

BTU er en varme måling og rummets størrelse er en plads måling. BTU input og output kan varierer med hensyn hvor meget varme det faktisk leverer, baseret på faktorer såsom størrelsen af ovnen, hvor mange vinduer hjem har, hvor meget sollys og solenergi varmen det absorberer og isolering standarder. Værelse størrelse foranstaltninger er imidlertid konstant og fast.

Comparatives

Størrelsen af værelserne og den samlede kubiske optagelserne bestemme den nødvendige BTU kapacitet for varmeapparat. I tilfælde af et centralvarmeanlæg, ville dette betyde, beregning af varmebehov til alle rum i hjemmet, til at bestemme den korrekte BTU kapacitet for ovnen. Hvis bare et værelse eller rum behov for opvarmning, ville BTU kapacitet være baseret på hvad der kræves for at værelse, zone eller plads. For eksempel, en HVAC (varme ventilation aircondition) tekniker måske konkludere, at et hjem med otte værelser, der omfatter 2.000 kvadratfod ville brug for en ovn med en 80.000 BTU kapacitet. I en anden sag, kan en tekniker beregne at en nedenunder område, der er 1.000 kvadratfod og har en åben grundplan, kombinerer stue, spisestue og køkken, kan kræve en ovn med en 60.000 BTU kapacitet. I sidstnævnte eksempel, selv om værelsesstørrelsen er halvdelen det tidligere eksempel, ville teknikeren bestemme behov for flere BTUs, fordi rummet har gulv til loft-vinduer og modtager ikke en masse af sollys. Det viser de mange variabler, der er involveret i fastsættelse af BTU varme krav til forskellige rum størrelser og konfigurationer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com