Varme interiør maling farver

December 31

Varme interiør maling farver

Farver er opdelt i to grupper: varme og kølige farver. Cool maling farver har tendens til at gøre dit hjem ser mere moderne og kold følelse. Varm maling farver, på den anden side gøre dit hjem ser mere traditionelle, lysere og indbydende. Der er mange forskellige varm maling farver, der kan forvandle ethvert mørke, kolde rum til en lyse, varme.

Rødvine

Der er forskellige nuancer af røde på farvespektret; de fleste anses varme toner, men nogle af dem betragtes kølige toner. Varme røde farver er røde med en brunlig eller orangish baggrund. Dyb burgundies, rust, rød-orange og blod rød anses for at være varm. Disse røde ofte fungerer godt som en accent væg eller malet i et kontor eller spisestue. Den dybe røde vil blive fed men smuk i hjemmet.

Appelsiner

Farven orange og dets nuancer er varme farver. Lyse orange, græskar, Tuscany orange, orange-brun og guld er alle varme farver. Orange er bedst egnet til køkkener, stuer og spisestuer at bringe en fed og stærk farve til rummet.

Gule

Gul er ofte forbundet med følelser af glæde, lykke og solskin. Gul kan komme i lyse gule, citron, den blødere smør gul eller lys creme. Gul vil hurtigt friskes op i ethvert rum i dit hus. Gul altid ser flot ud i køkkenet, alrum og ethvert soveværelse.

Grønne

Grøn kan være enten en varm eller kold tone. Grøn med undertoner af blå eller lilla er helt sikkert cool. Lys gul grønne eller brune grønne (ligesom farve oliven) er dog meget varmere. Lys grønne er meget frisk og let følelse og er rart for stuer eller soveværelser. Olivengrøn, lidt dybere og mere fredeligt i en farve, virker meget godt i køkkenet.

Pinks

Som grønne er der varm pinks og cool pinks. Varmere pinks er dem med en orange baggrund, at skabe en peachy lyserød. Denne farve pink er meget ungdommelig, sjovt og ubekymret. Peachy pink farver ser bedst i soveværelser eller legerum.

Browns

Enhver nuance af brun--fra chokolade til lys khaki--er en varm og neutral farve. Bland brune med en varm markeringsfarve giver ethvert rum et pop. For eksempel kan du male væggene i din stue, en tan farve derefter accent med varme grønne puder og tæpper. Du kan male din spisestue chokolade brun og accent med dyb rød stolebetræk, faux blomster og tilbehør. Eller du kunne male køkken khaki og accent med smør gule tilbehør. Fordi brun er også en neutral, jorden-tonet farve, det vil se godt ud i næsten ethvert rum med varm accenter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com