Varme & køling indstillinger

January 31

Varme & køling indstillinger

Opvarmning og køling i hele hjemmet i en jævnt fordelte måde er faktisk en meget ny opfindelse i forhold til historien af opvarmning og afkøling metoder. De tilgængelige indstillinger for dit system vil afhænge af din adgang til visse typer af brændstof samt den mest effektive metode til at levere varme og kolde luft, hvor du har brug for det. Ikke straks rabat nogle ældre typer af systemer, som disse kan potentielt fungere bedre for din situation samt spare på energiomkostninger.

Kedel Radiator System

Traditionel radiator systemer bruges klodsede og utiltalende radiatorer til at levere varme til et værelse. Dagens radiatorer er tilgængelige i glas, sten, aluminium, trykkes på stål og rustfrit stål. Gammeldags Støbejern radiatorer er i stand til at bevare den varme, der produceres af opvarmning vand i en længere periode, men de tager længere tid at varme op. Metal radiatorerne er langt mere effektive ledere af varme, men beholde ikke den så længe som støbejern. Glas og sten typer varme et grundstof med elektricitet, der tjener til at varme konstruktion materiale, så det kan udstråle op til 80% af varmen ud til rummet.

Baseboard Radiator System

Baseboard radiator varmesystemer bruger en radiator system til at levere varme til en lav profil enhed beliggende langs gulvet. En type af baseboard radiator bruger enten en enkelt eller dobbelt række af finner, konvektion, mens andre bruger en lang stykke af spolen. Fordelen ved baseboard radiator systemer er, at de kan varme mere luft end traditionelle radiatorer.

Gulvvarme

Varmesystemer installeret under gulvet er blevet meget populære i de seneste årtier. Denne type af varmesystem er mest effektivt anvendes i huse med masser af gulvplads. Rør og kabler er installeret i den fast gulv eller lige under en suspenderet gulv. Dette udstyr hovedsagelig fungerer som en radiator på størrelse med et helt rum. En stor fordel af gulvvarme systemer er, at de ikke kræver høje temperaturer til at fordele varmen jævnt, hvilket gør dette en af de mest energi effektive opvarmningssystemer tilgængelige.

Varm varmluft ovn

En varm varmluft centralvarmesystem ved hjælp af en ovn er en pervasive. Kold luft er opvarmet og leveret i hele hjemmet via et system af luftkanaler. Nogle af denne varme luft frigives i huset gør det vej tilbage gennem systemet skal opvarmes igen, efter at det er lidt afkølet. Varme ovne kan være motiveret af enten el eller gas.

Tvunget kølig luftsystem

Den samme centrale ovn-system, der opvarmer kold luft kan også gøre netop modsat for at køle huset. Ovnen køler varm luft og kanalsystemet leverer den afkølede luft til hvert værelse.

Vindue aircondition

Et vindue klimaanlægget er en lille enhed, der normalt passer inde i en vinduesramme, men teknisk set det kunne være placeret hvor som helst det ville passe og støttes. Den primære forskel mellem denne type af klimaanlægget og et centralt system, bortset fra størrelsen, er, at de mindre apparat er designet til at distribuere kølig luft primært inde i stuen, hvor det er beliggende i stedet for at give en jævn fordeling af kold luft i hele huset som et centralt system.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com