Varme & køling muligheder for små huse

August 2

Varme & køling muligheder for små huse

Lille boligejere har mange muligheder for opvarmning og afkøling. Det amerikanske Department of Energy står, at 31 procent af hjem energi bruges til rumopvarmning. Tolv procent af hjemmets energiforsyning er anvendes til køling og en anden 12 procent bruges til opvarmning af vand. Ejere af små huse kan opvarme og afkøle deres hjem til en lav pris og samtidig hjælpe miljøet. Bestemme en plan til handling og budget før at forpligte sig til en ny hjem opvarmning eller afkøling ordning.

Gulvvarme

Radiant opvarmningsanlæg kaldes almindeligvis gulvvarme. Dette system leverer varme direkte til gulv eller vægge via stråling. Det amerikanske Department of Energy beskriver strålende varme som den samme varme, du føler fra varmen fra en varm kogeplade på tværs af lokalet. Dette system giver også fordele ved at bruge strålevarme i små hjem. Gulvvarme vil varme det lille hjem hurtigere, fordi det er mere effektivt end baseboard varme eller tvunget luft varme. Denne opvarmning metode sparer også energi, fordi ingen varme går tabt gennem åbne kanaler. Mennesker med svær allergi vil drage fordel af ved hjælp af en gulvvarme system. Manglen på bevægelige luft begrænser flydende støvpartikler og reducerer symptomerne på allergikere. Endelig bruger hydronic systemer såsom strålevarme lidt elektricitet og funktion fra gaskedler eller sol vandvarmere.

Ventilation

Ventilation er den billigste måde at afkøle en lille hjem, ifølge det amerikanske Department of Energy. Ventilation er også mere energieffektive og miljøvenlige. Loft fans og vinduet fans er former for ventilation, der reducerer behovet for en central aircondition-enhed. Men ventilation er ikke effektiv i meget varmt eller fugtigt klima. Ventilerende loftet i et lille hjem hjælper med at køle temperaturen på den samlede hjem. Tag ventilationskanaler er en form for ventilation, der forhindrer fugt ophobning og overskydende loftsrum varme.

Solvarme

Solvarme er et miljøbevidst valg, efter GreenBuildingAdvisor.com. En solar varmt vandsystem opvarmer vand til bruser og vask. Solar rumopvarmning fungerer bedst afhængigt af husets isolering og varme distributionssystem. Klima placeringen af det lille hjem bestemmer også, hvor godt solar rumopvarmning vil arbejde. Dem, der bruger kun varme fra solen til at opvarme deres hjem og vandforsyning er klassificeret som bor "off grid." Disse boligejere stole ikke på de elektriske virksomheden elnettet. Placeringen af vinduer og solpaneler leverer varme til hjemmet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com