Varme muligheder for Pole staldene

November 27

Varme muligheder for Pole staldene

En pæl laden er en post ramme bygning, der kan være færdig som majs krybbe, husdyr Laden, opbevaring skur, fritidscenter eller hus. Valgt for deres lave omkostninger til plads forhold, er de oftest bruges som hjælpeansatte strukturer. Fordi de er generelt større med en lav-isolering finish, er de notorisk svært at varme.

Rumopvarmning

Fordi pole staldene ikke er generelt designet til vinter komfort og fordi de ofte ikke kræver døgnet rundt varme, ansætte mange ejere Rumopvarmere designet til at varme mennesker eller dyr på ét sted. Opvarmning en pæl laden hele kirkerummet kan være en frustrerende, dyre proposition. Gas-drevne rumopvarmning, elektriske Rumopvarmere, linje varmeapparater og infrarøde varmeapparater er alle levedygtige muligheder for at lede varmen på ligene af mennesker og indesluttede husdyr. Petroleum ovne er ikke anbefales, fordi dampene er ubehageligt og usundt.

Damp

En holdbar, let vedligeholdt system for generelle opvarmning af pæl laden strukturer er damp. Hvis damp varme er allerede i brug i andre bygninger, kan samme kedlen knyttes til en inline gulv system damp varme. Dette system er bygget ind i gulvet, og frigiver varme, fugtige luft, der stiger gennem bygningen. En fordel ved damp varme er at det humidifies og kolde vintre opretter typisk problemer med alt for tør luft. En ulempe ved damp varme er, at det køler hurtigt som det stiger mod højt til loftet, så de øvre dele af pæl laden struktur kan være kølige.

Varmluft

Hvis din struktur har været opdelte ind i et hus og forsynet med en indvendige finish, der omfatter god kvalitet isolering, kan varmluft varme være den bedste løsning. Dette er den mest almindelige bolig varmekilde i Nordamerika, bestående af en central ovn knyttet til en luft handler, der sender opvarmet luft gennem huset via et netværk af metal kanaler. Varm luft er derefter fordelt på enkeltværelser ved ventilationskanaler, der kan åbnes eller lukkes efter behov.

Kompost varme

Hvis strukturen pæl laden bliver brugt som en jagt hytte eller et sted hvor folk kan kvæle brandy og spille kort uden at forstyrre resten af familien, så er brændeovne en mulighed for at skabe et opvarmet stor nok til et par folk til at sidde. Der er to hovedtyper af EPA-godkendt brændeovn: katalytisk og ikke-katalytiske. Katalytisk brændeovne brænde forbrændingsgasser inde i ovnen, selv, og ikke-katalytiske komfurer bruge en længere udstødning til at brænde gasserne, som de transporteres væk fra komfuret. I en høj struktur, som pole staldene er typisk, har billigere, ikke-katalytiske ovne masser af skorsten-længde, selvom de katalytiske brændeovne skabe mere gulvniveau varme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com