Varmeapparater, der bruger brugt motorolie

May 6

Spare penge og redde miljøet er vigtige. Brugt motorolie vil skade miljøet, hvis ikke bortskaffes korrekt. Brugt motor olie som brændstof kilde til vandvarmeren er nu tilgængelig for offentligheden fra flere steder. Varmeapparater, der bruger motorolie forureningsbekæmpelse på lossepladser og lavere udgifter til opvarmning dramatisk.

Historie

Ben Smoker reagerede i 1970, at oliekrisen ved at opfinde prototype motorolie varmeapparater. Stål trommer og gamle fyringsolie ovne blev brugt som de første prototyper til varmeapparater, der brænder motorolie. Disse ovne var oprindeligt beregnet til auto butikker og værksteder, der havde et stort udbud af motorolie. Disse første forsøg vist sig at opfinderne at disse primitive varmeapparater kunne forbedres ved at tilføje mere teknologi. I 1979, ren brænde brancher skabt en effektiv og billig system, der ville være selvstændig og tilgængelig til brug for offentligheden. En ny industri var blevet født ud af nødvendighed. Motorolie, der ville have afhændet i dyre landoperationer fyld kan nu blive brændt at spare både penge og miljø.

Bygge din egen

Hvis du har færdigheder, kan du bygge dit eget varmelegeme, der brænder motorolie. Mest hjemme bygge motorolie varmeapparater starter med en gammel varmt vandvarmer tank. Tanken skal være tyk walled og har en ikke-galvaniserede finish. Vandvarmeren skal være elektrisk og ikke drevet af naturgas eller andre gas brændstoffer. Inden for varmtvandsbeholder sættes en klippefast pan på en rist i en brændende overflade. Kobberrør skal være installeret for at tyngdekraft fodret ind i brændende overflade i et tempo hvor olien gør ikke over fyld gryden. Et overløbsområde bør konstrueres med metal eller mursten skal indeholde over flow flamme. Kontroller, at du tjekker din statslige og lokale love at sikre din vandvarmer er kode.

Juridiske spørgsmål

Varmeapparater, der brænder motorolie er ulovligt i mange stater. For eksempel i Californien er de ulovlige at bruge eller fremstilling. Dette falder ind under bestemmelsen i den brændende eller dumping af olie. Før du bygge eller købe et varmeapparat, der brænder motorolie, tjekke med din lokale retsbygningen. Du kan også spørge en mekaniker i din lokale garage. De vil sandsynligvis være vidende om de love, der styrer denne form for vandvarmeren i din tilstand. Hvis din tilstand tillader, at disse typer af ovne, de begrænsninger, der begrænser mængden af røg, der kommer ud af ventilen. Mange stater har CO2-emissionsnormer hvor udstødningen af ovnen kan krænke. Gennem forskning skal gøres for at sikre, at både varmer og udstødning falder ind under de juridiske krav i din by, Amt og stat.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com