Varmeapparater, der kræver ingen kanalen arbejde

January 22

Når det kommer til hjem centralvarmeanlæg, de fleste mennesker sandsynligvis forestille sig en traditionel tvunget-air system, der bruger en kedel eller ovn til varme luft og fordeler den opvarmede luft gennem hjemmet ved hjælp af et system af kanalen arbejde. Men boligejere, der ikke ønsker at installere og vedligeholde en kanalsystemet kan være interesseret i en af de flere alternativer til tvunget luft systemer.

Baseboard varme

Sandsynligvis er det mest populære alternativ til tvunget-air systemer baseboard varme. Frem for at lede opvarmet luft ind i et rum gennem en rørledning, baseboard varme systemer varme et rum fra jorden op, ved hjælp af enten varmelegemer placeret på toppen af sokler eller installeret inde eller under baseboards. Sådanne systemer udelukker behovet for enhver kanalen arbejde, selvom de som regel også bruge en kedel eller ovn som varmekilde.

Typer af Baseboard ovne

Der er flere forskellige typer af baseboard varme systemer. Nogle baseboard systemer distribuere opvarmet luft under sokler, men disse systemer er næsten altid koste ineffektive for hjem og dermed er sjældent brugt til beboelse installationer. Mere almindelige er baseboard varmeapparater, der bruger enten elektricitet, damp eller varmt vand til at generere varme, der igen udstråler op fra baseboard ind i stuen. Disse baseboard systemer, der bruger varmt vand kaldes hydronic baseboard varme systemer, og er generelt de mest omkostningseffektive til beboelsesformål.

Ductless varmepumper

En anden alternativ til varmesystemer, der anvender kanalen arbejde er en kompakt, mini split varmepumpe. Disse varmepumper bruges ofte sammen med baseboard varme systemer. En typisk ductless varmepumpe til brug i hjemmet vil omfatte en kompressor eller kondensator installeret uden for hjemmet og en aggregatets inde. Når de anvendes sammen med vandbaseret eller andre baseboard varme systems, dirigerer en conduit varme, der produceres af pumpen til de forskellige baseboard varmeapparater.

Overvejelser

Det valg, som en af disse ductless varmesystemer bruge er selvfølgelig en helt personlig. Men en klog boligejer er en, der betragter de flere vigtige faktorer, der kan påvirke valget af hvilken type af ductless varmesystem er mest ideel til hjemmet. Chief blandt disse overvejelser er installationsomkostninger en ductless varmesystem. Mens du bruger en af disse systemer sparer dig fra omkostningerne ved installation af kanaler i hele dit hjem, har en baseboard varme system væsentlig installationsomkostninger af sine egne, da kabler og slanger skal køres under gulvet i hvert rum i huset der skal opvarmes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com