Varmepumpe vs elektriske strålende

February 28

Varmepumpe vs elektriske strålende

Hjem varmeudgifter kan være en bekostelig levende bekostning, især i kolde klima regioner. Forståelse de forskellige typer af varme systemer, der anvendes kan medvirke til at reducere omkostningerne til vedvarende energi. Varmepumpe og El strålevarme er to typer af boligopvarmning systemer, og hver har sine egne fordele og ulemper.

Identifikation

Et varmesystem er designet til at skabe, cirkulere og regulere varmen inden for et udpeget område eller plads ifølge AsktheBuilder.com, et online byggemarked site. Gas, El, olie og vand er typerne af materialer, der anvendes inden for forskellige ordninger; dog, ethvert system består af fire komponenter – en varme producent, en varmeveksler, varme distributør og en temperatur controller. Varme producenter er materialer, der anvendes til at skabe varme (gas, El, olie, vand). En varmeveksler er, hvor materialerne, der er omdannet til en varmekilde - som en ovn eller kedel. Varme distributør er systemet bruges til at cirkulere varme inden for et område, mens temperatur controlleren regulerer hvor meget varme er rundsendt.

Varmepumpe

Bunke pumpesystemer er designet til at flytte varme fra et køligt rum i et varmt rum. I kraft konvertere disse systemer koldt udeluft i opvarmet indendørs luft. Varmepumpesystemer kan også bruge vandet eller jorden som varmekilde; dog; de fleste nyere boliger bygget i moderat klima bruge en luft varmepumpe, ifølge AsktheBuilder.com. Disse systemer cirkulere, eller blæse varm luft inden for et udpeget område. Deres evne til at "flytte varm luft" i stedet for at generere varme gør dem yderst effektiv og i stand til at producere fire gange mere energi end de forbruger.

Strålevarme

Elektrisk gulvvarme systemer er designet til at udstråle varmen fra en rummets areal, som gulv eller vægge, ifølge det amerikanske Department of Energy. I modsætning til varmepumpesystemer er der ingen blæser eller cirkulerende luft. Varmen er frigivet gennem elektriske kabler, der løber under gulvet. I realiteten varme overføres til gulve og absorberes i den levende område. Der er ingen kanalsystem, skulle cirkulere luften, opstår minimalt varmetab.

Regionen forskelle

Som forskellige klima regioner har forskellige varme og køling behov for indendørs levende, kan visse varmesystemer arbejde mere effektivt end andre, ifølge det amerikanske Department of Energy. Varmepumpesystemer, der trækker fra luften udenfor fungerer godt i moderat klima, men har tendens til at miste effektivitet, når temperaturen falde under frysepunktet. Elektriske strålende systemer kan fungere bedre i koldere klimaer, men omkostningerne til at køre dem kan være høj. Cement slab gulvbelægning virker bedst i forhold til mængden varme som de kan holde sammenlignet med trægulve.

Overvejelser

Opvarmning effektivitet ratings for en varmepumpe eller El strålende system kan variere afhængigt af hvilken type af klimazone et hjem er i, ifølge det amerikanske Department of Energy. Effektivitet ratings er målt i henhold til performance output, og bruge SEER, eller sæsonbestemte Energy Efficiency Ratio, som et måleværktøj. Ratings spænder overalt fra 1 til 20, så en varmepumpesystem med en rating over 14 anses for at optræde på høj effektivitet. Generelt er de mere varme produceret pr. enhed af elektricitet mere effektiv systemet er. Effektivitet ratings for elektriske strålevarme kan eller kan ikke være omkostningseffektivt afhængigt af om den lokale electric company tilbyder "gang-i-hjælp" priser. Disse priser er lavere i løbet af natten timer, hvilket skulle give nok varme inde gulvbelægning at varme huset hele dagen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com