Varmepumpe Vs. Gas ovn: Driftsomkostninger

May 9

Varmepumpe Vs. Gas ovn: Driftsomkostninger

Når du beslutter dig mellem en varmepumpe eller en gas ovn til opvarmning af dit hjem, er der mange variabler, der skal påvirke din beslutning. En vigtig faktor i dit valg kan være klimaet hvor du lever.

Aircondition

Selvom du ikke måske finder det i første omgang, fungerer en varmepumpe også som en air condition i varmt vejr. Hvis du bruger et gasfyr, vil du også nødt til at installere en separat AC system.

Latitude

Er dit hjem i en mere tempereret zone eller længere nord? Varmepumpens effektivitet afhænger udenfor temperaturer, som det udvekslinger varme og kulde ved hjælp af væsker kører gennem spolerne. Hvis det bliver meget koldt, hvor du bor, vil en varmepumpe kæmpe for at give nok varme.

Varme belastning

Hvis du har brug for mere varme fra en ovn, skrue du bare op for varmen. Hvis du skrue op for varmen på din varmepumpe, kan det supplere sin produktion med elvarme spoler, som kan hurtigt blive dyrt. Nogle mennesker i kolde klimaer faktisk bruge gasfyr som backup til deres varmepumper.

Levetid

Klimaanlæg og gasfyr anvendes hver generelt for halvdelen af året, mens varmepumper er brugt året rundt. På grund af dette har varmepumper kortere levetid, hvilket betyder mere hyppig udskiftning.

Comfort omkostninger

Som en generel regel koster gas mindre end elektricitet i de fleste områder. Ifølge PeoplesGas.com føles gas-opvarmes luften varmere end varmepumpe-opvarmet luft, så nogle mennesker føler dig kølig i en varmepumpe-opvarmet hjem. Denne comfort faktor skal medtages i din beslutning; har du noget imod, iført en sweater lejlighedsvis?


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com