Varmepumpen vil ikke afrimning

September 13

En varmepumpe kølemiddel spole kan naturligvis frost når temperaturer nå under 32 grader. Et lille lag af rim eller is er normal, og mange varmepumper har en optøning enhed til at sikre, at is oprustning ikke bliver så alvorlige, at det påvirker effektiviteten af enheden. Varmepumpe defrostere arbejde når en bestemt udenfor temperatur er nået eller på en timer uanset temperaturen. Defroster mislykkes muligvis, når der er problemer med nogen af disse: styrer boards, termostat, vende ventil eller udendørs fan motors. Der er et par fejlfinding metoder en boligejer kan gøre for at optø en varmepumpe manuelt, indtil reparationer kan foretages.

Instruktioner

Fejlfinding en frossen varmepumpe

Slå defroster manuelt. Afhængigt af modellen, enten forhånd timer for at udløse afrimning tilstand eller manipulere benene på afrimning termostat til at tænde afrimning. Afrimning temperatur kan være indstillet for lavt.

•Fjern alle blade eller snavs omkring køle spolen. Snavs vil forhindre luftstrømmen og tillade is at opbygge.

•Anvend en haven slange for at fjerne is. Deaktivere varmepumpe før hælde vand over spolen. Gør ikke brug varme eller varmt vand. Dette kan medføre coil at knække. Frit strømmende vand fra en haven slange eller spande med vand fra hanen bragt fra indersiden vil smelte isen.

•Indstil hvis enheden er begyndt at synke. Jo tættere enheden er på jorden, jo koldere det bliver. De-is varmepumpen ved hjælp af metoderne ovenfor og kontakt en tjenesteudbyder for at hæve varmepumpen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com