Varmepumpens effektivitet i forhold til andre varmekilder

June 14

Det er vanskeligt at opgøre, hvor meget mere effektiv varmepumper er i forhold til traditionelle varmesystemer. Olie, gas og elektriske modstand opvarmning er alle bedømt af årlige brændstofeffektivitet udnyttelse, og varmepumper er bedømt af årstidens energi effektivitet nøgletal.

Metoder til opvarmning

Varmepumper kan ikke brænde brændstof til at skabe varme; i stedet de bruger elektricitet flytte det fra inde til udenfor. En varmepumpe effektivitet varierer afhængig af udendørstemperaturen. Varmepumper kræver ofte deres egne ovne til at sparke, når temperaturen kommer til omkring 40 grader.

Hvor effektiv hver er, afhænger af omkostningerne til brændstof i dit område. Hvis El koster mindre end propan eller naturgas og du bor i et område med milde temperaturer, vil en varmepumpe være din bedste satsning.

Effektivitet sammenligning

Propan og olie ovne er omkring 80 procent effektiv, natural gas ovne er omkring 85 procent effektiv og varmepumper er omkring 320 procent effektiv, ifølge consumerpower.org,

Maksimere din effektivitet

Elektriske varmesystemer er 100 procent effektiv, hvis hver 1 KW energi giver sig udslag i 1 KW varme. Med varmepumper, er det almindeligt at se 1 KW energi tilføje mere end 1 KW varme til et hjem--dette er, hvordan de kommer til mere end 100 procent effektivitet. Du vil få mest ud af din varmepumpe, hvis du installerer det i et tempereret område, eller hvis du medtager en supplerende ovn til at tage over når det bliver for koldt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com