Varmepumper, der bruger vandvarmere

October 19

Varmepumper, der bruger vandvarmere

Varmepumper virker som køleskabe i bakgear. Mens køleskabe overfører varme fra inde i en boks til den ydre luft, flytter varmepumper varme fra ét sted til et andet; for eksempel fra en ovn værelse til en tank, varmt brugsvand. Varmepumper kan bruges enten som stand-alone enheder eller i forbindelse med eksisterende vandvarmere. Fordi det tager mindre strøm til pumpen varme fra ét sted til et andet end at generere varme, opererer en HPWH (varmepumpe vandvarmer) på omkring halvdelen af udgifterne til en konventionel enhed.

Grundvand varmepumpe

En grundvand varmepumpe bruger en varmeveksler til at absorbere geotermisk energi fra vand pumpes fra en boring og returnerer derefter køler vandet til jorden via en anden boring. Hvis det er en enkeltstående HPWH, der al energien bruges på denne måde; Hvis det er en dobbelt faset enhed, en del af energien der bruges til at varme i hjemmet i løbet af vinteren, og balancen er overført til et varmt vand kedel via en tilføjelse HPWH. Dette er eftermonteret for at konvertere det eksisterende vandvarmer til en HPWH ved at erstatte den nederste elektriske varmespiral.

Jorden varmepumpe

Jorden source varmepumper er velegnet til store jordlodder. En række horisontale varme collector loops er begravet side om side i lange parallelle one-meter dybe grøfter. Vand er rundsendt via collector loops til at absorbere solens energi lagret i jorden. Opvarmet vand er kanaliseret ind i varmeveksleren og derefter pumpes tilbage i anden enden af systemet, når varmen er blevet udtrukket. Energien kan derefter bruges på samme måde beskrevet under overskriften grundvand.

Jordvarme varmepumpe

Geotermiske varmepumper fungerer på samme måde som jorden source varmepumper. Den eneste forskel er, at opkøber sløjferne er begravet oven på hinanden i dyb lodret skyttegravene at indsamle geotermisk energi i stedet for solenergi. Selvom installation er højere end deres jorden source modstykker, disse enheder producere mere brugbar varme og kan installeres i lille bolig jordlodder. Som med alle varmepumper, kan den udpakkede energi bruges som en fritstående HPHW, eller som en flere system som tidligere beskrevet.

Luft varmepumpe

Selv om air source varmepumper er mindre effektive end de tre typer beskrevet ovenfor, de stadig give tilstrækkelig energi til at drive en HPHW og/eller for indenlandske varme. Overskudsvarme fra omgivende udeluft og/eller fra en kælder, opvarmet af en ovn er absorberet i en væske og rundsendt via varmeveksleren. Varmen er så koncentreret til en højere temperatur via et system svarende til en indenlandsk køleskab, og pumpes gennem en HPWH eller bruges i kombination med et varmt brugsvand varmesystem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com