Varmluft ovn størrelser

January 28

En tvunget luft ovn bruger gas eller el til varme, som er tvunget igennem kanalerne af en fan at varme dit hjem. Tvunget luft ovne varierer i design, power og effektivitet. Må ikke købe en ovn at du mistanke er et godt køb eller simpelthen af den mest magtfulde du har råd til fordi der er mere til dimensionering en ovn end bare at kigge på et nummer. Lær alt hvad du kan om ovnen størrelser før du vælger en ny en til dit hjem og du kan endda lære om, du allerede har er passende.

BTUs

Ovne og klimaanlæg er typisk bedømt baseret på britiske termiske enheder (BTUs). Denne størrelse standard beregnes baseret på output potentialet i systemet. En BTU er en ækvivalent mængde energi, der kræves til at hæve temperaturen af et pund af vand 1 grad Fahrenheit. Du kan også se ovne størrelse som "tons." Et ton er lig med 12.000 BTU.

Output BTU

Mens BTU rating af en ovn vil fortælle dig, hvor meget magt den har, den faktiske nytten af beregnes ovnen bedst ved at finde dens effektivitet. Dette er ofte opført som ovnens output BTU. Input BTU er den samlede tilgængelige energi et system har, mens output BTU er den faktiske mængde strøm det vil slippe ind i dit hjem. For eksempel, en 100.000 BTU system, der kører på 95 procent effektivitet faktisk giver dig 95,000 BTU af varme strøm. Både input og output BTUs typisk vises på enheden.

Manuel Jørgensen faktorer

En af de bedste metoder, der anvendes ved beregningen af den rigtige størrelse af ovn til dit hjem er metoden manuel Jørgensen. Denne industri standard omfatter hensyntagen talrige faktorer om dit hjem til at bestemme sin ovn størrelse behov. Ikke kun tager det firkantede optagelser i betragtning, men det mener også kvaliteten af isolering, byggematerialer, antal vinduer, størrelser af værelser og det klima, hvori dit hjem er placeret. Denne metode er undervist til HVAC teknikere til at hjælpe dig med at vælge det rigtige system.

Hvorfor størrelse spørgsmål

Der er en god grund til du skal finde den ideelle størrelse for en ovn i dit hjem. De vigtigste grunde du størrelse din ovn korrekt er energiregninger og effektiv opvarmning. En ovn, der er for lille muligvis ikke opvarme dit hjem tilstrækkeligt og hvis det kan lykkes at gøre det, ovnen bliver nødt til at køre næsten kontinuerligt. Dette vil føre til høje el-regninger. På den anden side vil en overdimensioneret ovn kort cyklus, hvilket betyder at det varmer for hurtigt og slukker sig selv alt for ofte. Dette vil forårsage for meget slid og forkorte enhedens levetid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com