Vaskebjørne & Herb Gardens

May 14

Vaskebjørne & Herb Gardens

Vaskebjørne (Procyon lotor) er berygtede for at forårsage ødelæggelse i haver, skraldespande, yards og tagene. Selv om der er nogle naturlige strategier for afskrække vaskebjørne, er elektriske hegn tilbøjelige til at være den mest effektive løsning.

Baggrund

Vaskebjørne er nataktive, hvilket betyder, at de er vågne om natten. De er altædende skabninger, der vil spise næsten alt, selv om de er specielt glade for sukkermajs.

Deterrants

Vaskebjørne kan blive afskrækket af stikkende planter, tabasco sauce, cayennepeber, agurker eller epsom salt.

Fælder

Selv om fælder kan fange nogle vaskebjørne, du skal rejse mindst 25 miles for at frigive dem for at forhindre deres tilbagevenden og du skal have tilladelse til at frigive vaskebjørn. Derudover kan det være svært at lokke vaskebjørne i en fælde.

El-hegn

Et elhegn er sandsynligvis den mest succesfulde måde at forhindre vaskebjørne ind din have. Det skal have to eller tre elektriske ledninger og blive formet som et stort C vender udad for at forhindre klatring over eller under hegnet.

Sygdomme

Vaskebjørne kan bære rabies; Vær forsigtig omkring ethvert dyr, der opfører sig mærkeligt. Vaskebjørne kan endvidere foretage vaskebjørn spolorm (Baylisascaris).

Advarsel

Hvis du har vaskebjørne i dit område, kan du undgå at bruge pet døre. Vaskebjørne angiver ofte hjem gennem pet døre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com