Vaskemaskine fnug Filter problemer

July 15

Vaskemaskine fnug Filter problemer

Små fibre falder tøj som vaskemaskinen propaganderer og spins tøjvask. Et fnug filter inde i vaskemaskinen fælder og fjerner de fleste af fibrene til at holde dem klistrer til tøj. Dog kan lint indsamle i filteret hurtigere end vaskemaskinen er i stand til automatisk at fjerne det, der kan påvirke en vaskemaskine rengøring evne. Heldigvis der findes skridt du kan tage for at holde overskydende lint fra akkumulere i din vaskemaskine filter, hvis du oplever problemer.

Problemer med at indsamle Lint

Fnug filter samler lint mere effektivt når tøjvask er sorteret korrekt. Hvis du vasker tekstiler, der let producerer lint, som terry, bomuld og flannel, med stoffer, der let indsamler støv, som polyester, blonder og rayon, vil filteret ikke kunne bortskaffe lint hurtigt nok til at forhindre, at visse stoffer emner tiltrække lint. Separat lint producerer tekstiler fra lint indsamle genstande for at begrænse den byrde, der er placeret på filteret for at befri Tøjvask af fnug.

Filtrer fyld for hurtigt

Fnug filter vil fylde med lint hurtigere når tøj agitere længere end hvad der er nødvendigt for rengøring. Følg vejledningen i vaskemaskines manual for at vælge den rigtige vaskemaskine cyklus længde til at køre din vaskemaskine. For eksempel, vælge en lys eller medium vask cyklus varighed for en mindre vask belastning at begrænse agitation tid. Anmeld vaskemaskines manual for fnug filter rengøring instruktioner, og rengør din vaskemaskine filter, så snart din skive angiver den sin fulde.

Filter træsko under enkelt vask

Hvis fnug filter blokerer før en vask cyklus ender, fylder for meget vand kan vaskebalje. Vandstanden i vaskebalje bør næppe dække vaskeri i karret. Hvis vandstanden er for høj, er tøjet mere tilbøjelige til at bevæge sig rundt i en vaskebalje under agitation og spinning cykler, som kan forårsage et filter til at blive blokeret før cyklus ender.

Fnug Filter undlader at fange Lint

Hvis du finde lint i vaskebalje og på tøj efter vask cyklus ender, men filteret lint er ikke fyldt, overbelastet du sandsynligvis vaskemaskinen. Tøj behøver god plads at bevæge sig rundt i vaskemaskinen, således at vand og sæbe trænge tekstiler og rense dem. Uden tilstrækkelig plads, vand og sæbe vil ikke være i stand til at infiltrere tekstiler, og tekstiler vil gnide sammen og generere overskydende lint. Fnug filter er ikke købedygtig fange lint, hvis vand ikke kan cirkulere frit i vaskebalje, og dermed en vis mængde af lint indskud på tøj og i vaskebalje ikke i filteret. Fylde vaskebalje omkring to tredjedele af vejen fuld--omkring til toppen af agitator på en top-load vaskemaskine; alle højere og du har sandsynligvis overbelastet vaskemaskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com