Vaskemaskine kun utætheder under skylning & foran

July 27

Vaskemaskine kun utætheder under skylning & foran

En utæt vaskemaskine kan være en kilde til frustration, især hvis det utæt kun under skylning. Selv om en vaskemaskine kan lække af flere grunde, kan, at maskinen er lækker fra fronten, i modsætning til nedenunder eller fra ryggen, hjælpe med at indsnævre listen af muligheder, så du kan behandle det. I mange tilfælde indebærer reparation ændre, hvordan du betjener din vaskemaskine eller erstatter et nedslidt komponent.

For meget vaskemiddel

Det er forkert at tro, at tilføje flere sæbe til din vaskemaskine end instruktioner på selve rengoeringsmidlet emballage stater vil få dit tøj renere. Tilføje mere sæbe end hvad en belastning størrelse kan håndtere årsagerne kan vaskemaskinen til at gøre mere suds end skylning eliminere. Som et resultat, vand kan begynde at lække fra den front-load Skives dør eller toppen af en top-loader og køre ned foran. Stop vaskemaskinen, hvis det utæt suds-fyldt vand. Lad vaskemaskinen sidde i ca 15 minutter at give tid til suds at sprede før du genstarter den. Hvis sæbeskum stadig efter omkring 15 minutter, tilføje en blanding af 1 kop husstand eddike med 1 kvart vand til din vaskemaskine til at mindske sæbeskum.

Ringere døren segl

Sikre, at den front-load Skives døren segl (pakning) er tydeligt af vragrester efter hver vask belastning; ellers, snavs kan forhindre døren i forsegling korrekt. Livets gode (LG) anbefaler forbrugerne at grundigt tør Skives dør og dens sæl tør at undgå snavs, såsom pet hår, fnug og sæbe rester fra akkumulere bag det, der kan forårsage den dør eller sæl at lække på ethvert punkt af en vask, herunder skylles. Inspicere segl for skader og erstatte det, hvis det er nødvendigt.

Vandet indsamle i dispensere

A på forsiden vaskemaskine har dispensere, ofte i front, der holder vaskemiddel og skyllemiddel blegemiddel indtil vaskemaskinen automatisk frigiver dem under passende cyklus. Rengøre dem jævnligt, da standere kan ophobes restkoncentrationer, der vil forårsage vand lække fra toppen og sive ned forsiden af vaskemaskinen, når det fyldes med vand under de fylde og skyl cykler. Mange skiver har fjernelse dispensere, som du kan frigøre til at rense. Skrub dem med en svamp og skyl med varmt vand.

Vibration

Selv om alle vask maskiner, der ikke er på en plan overflade kan vibrere i løbet af spin cyklus, på forsiden er vaskemaskiner især udsat for vibrationer, som de spin med endnu større hastigheder end top-loading skiver. Hvis du vasker vibrerer intenst når det spins, kan det skabe en åbning for vand at sive fra døren, som vand fylder vaskemaskinen for sidste skylning. Placere et niveau på toppen af vaskemaskine til at kontrollere, om det er out-of-balance. Hvis det er ustabil, bruge en skruenøgle til at stramme eller løsne bolten for hver af dine skive nivellering fødder, indtil niveauet viser vaskemaskinen er stabil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com