Vaskemaskine reservedele

August 25

Vaskemaskine reservedele

Hvis din vaskemaskine gør en sjov lyd eller har brudt helt, du har brug at vide, hvor problemet er, og hvilken rolle vil løse problemet, før du kan begynde at løse problemet. Den elektriske vaskemaskine blev først opfundet af Alva Fisher i 1908. Siden dengang, automatiske, elektroniske kontrolelementer er blevet tilføjet, men måde vaskemaskinen faktisk værker er stadig stort set det samme.

Agitator

Omrører er tube-lignende stykke i midten af din vaskemaskine, der bevæger sig med uret og mod uret, flytte dit tøj omkring for at vaske dem. Den omrører bevægelse er drevet af motoren, så hvis det hele omrører afsluttes, er det typisk et problem med motoren eller mellem motor og omrører. I nogle tilfælde, i bunden af omrører vil fortsætte men toppen af omrører plejer. Hvis dette sker, kan du som regel bruge en omrører reparation kit til at ordne det.

Motor

Motoren driver både omrører og balje med din vaskemaskine, forårsager tøj til at flytte. Hvis motoren afsluttes, karbad og omrører vil ophøre med at flytte. Du kan erstatte en vaskemaskine motor, hvis det går, men det er ikke altid koste effektivt at erstatte. En ny Vaskemaskine-motor vil typisk sætte dig tilbage $100 eller mere i oktober 2010. Før du udskifter motoren, Tænd din vaskemaskine. Hvis karret og omrører er ikke arbejder, men du stadig høre en motor lyd, skal du ikke udskifte motoren. En brækket bælte eller kobling kan også forårsage badekar og blandeaggregat at forlade omflytning.

Motor kobling eller bælte

Hver vaskemaskine har enten en motor kobling eller bælte, der forbinder motor til vaskemaskine-transmission. Motor koblinger er runde, plast skiver, der måler ca 1/2 inch til 1 1/2 inches i diameter. Disken er normalt klemt inde mellem to tandhjul, der opretholder forbindelsen mellem motor og transmission. Hvis et bælte der bruges, bæltestropper de typisk omkring motoren og transmission, danner en konstant forbindelse. Bælter er lavet af sort gummi, og loop af et bælte typisk måler ca 24 til 30 inches. Bælter er mere almindelige end koblinger i vaskemaskiner.

Transmission

Hvis din vaskemaskinen karret eller blandeaggregat afsluttes, og problemet er ikke forårsaget af motoren eller Bælterne er transmission sandsynligvis problemet. Når en vaskemaskine er tændt, den motor starter, men de motor alene bevæger sig for hurtigt for vaskeprocessen. En transmissions- eller kobling bruges til langsom bevægelse og hastighed af systemet.

Vandpumpe

Vandpumpe er typisk placeret inde vaskemaskine nær hvor drain slangen kommer ud af maskinen. Vand pumpe pumper vand ind og ud af vaskemaskinen, påfyldning og tømning karret. Hvis vandet er på vej ind i din vaskemaskine men ingen vand ikke vises i karret, skal du muligvis en ny vandpumpe. Da vandet pumpe også kontrol tømmes, kunne en balje, der undlader at Tom også betyde en dårlig vandpumpe.

Andre dele

En række andre mindre dele, såsom computerlågets skydeknap, udfylde ventil, timer eller knop selektorer kan også skal udskiftes på din vaskemaskine. Computerlågets skydeknap er et lille stykke, som svarer til åbning og lukning af din vaskemaskine og gør vaskemaskinen, begynder at arbejde når låget er lukket. Udfylde ventil, også kendt som vand inlet valve, er en lille ventil omtrent på størrelse med et krus, som styrer varmt og koldt vand, som det kommer ind i maskinen. Timere styre længden af hver cyklus og vask. Hvis en Datavælger knop på din maskine bryder, kan du også erstatte det ved at blot bestille en anden en.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com