Vaskemaskine Tips

May 21

Vaskemaskiner er en integreret del af vores travle liv. Uanset om du har en front-loading eller top-loading vaskemaskine, holde din vaskemaskine i god orden forlænger levetiden på din maskine og reducerer mængden af reparation nødvendig.

Front-Loader lugt

Holde din front-loader vask maskinen døren holdt åben for at reducere meldug oprustning i den indre segl. På grund af design og placering af sæler på mange front-loading vaskemaskiner er de tilbøjelige til at meldug opbygning og lugt. Holder døren lidt klem, kan du hjælpe seal tørre fuldt mellem belastninger og forhindre lugt og meldug. Hvis du ikke er i stand til at holde din front-loader vask maskinen dør åben, tør ned seglet, når du er færdig med at vaske for dagen.

Selvstændig udlevering containere

Opbevare de selvstændig udlevering containere rene af oprustning. Over tid kan disse automater har lag af tørrede sæbe og skyllemiddel, der er magneter for støv og snavs. Forhindre snavs og støv fra at komme ind i din vaskemaskine ved at tørre din egen udlevering beholdere efter hver vask. Overveje at have en flaske vand ved siden af din vaskemaskine, som du kan bruge til at skylle ned dispenserne hurtigt.

Overspændingsbeskyttelse

Beskytte din vaskemaskine fra elektriske overspændinger og skader ved hjælp af en overspændingsbeskytter. Mange moderne vaskemaskiner er fyldt med elektriske kredsløb og udstyr, der er følsomme over for ændringer i El. Sæt din vaskemaskine i en overspændingsbeskytter i stedet for direkte ind i en strømforsyning til at tilføje et ekstra lag af beskyttelse. Overveje en hele huset surge protector til at beskytte alle dine værdifulde Hvidevarer og elektrisk udstyr.

Rutine rensning

Regelmæssigt rengøre dit fnug filter hvis din vaskemaskine ikke har en selvrensende filter for at forhindre oprustning, der fører til tilstopning. Tjek din dræning slanger for at sikre korrekt vandflow og ændre de gummi slanger, der forbinder din vaskemaskine til vand vandhaner hver 5 til 7 år for at forhindre lækager.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com