Vaskemaskine vil ikke forlade påfyldning

May 3

Vaskemaskine vil ikke forlade påfyldning

To vigtigste komponenter i en vaskemaskine arbejde sammen for at sikre, at karret fyldes til et niveau, der kræves til at hvidvaske tøj effektivt. Hvis en af komponenterne svigter, vil vaskemaskinen enten underfill eller med vand, for meget efter reparation klinik. I de fleste tilfælde, når en vaskemaskine ikke afslutte påfyldning med vand, vil problemet gentages hver gang du bruger apparatet, indtil problemet er rettet.

Pressostat

Parameteren pres er en af to komponenter, der styrer en vaskemaskine vandstanden. Efter du starter din skive, vand indsugningsventilen åbnes, og vandet begynder flyder ind i karret. En pressostat overvåger vandstanden, og når det når et bestemt niveau, det lukker ventilen, således at fylde stopper. Men hvis presset skifte funktionsfejl, parameteren kan ikke opdager den balje vand niveau og vil ikke vide, hvornår at kommandere ventil til at lukke. Som et resultat, fortsætter vaskemaskinen med at fylde med vand, indtil det til sidst overløb. Kontakt en vaskemaskine reparation specialist for at inspicere pressostat. Hvis det er beskadiget, vil han sandsynligvis anbefale at du udskifter den.

Vand indsugningsventilen

Vand indsugningsventilen er vaskemaskinen anden komponent, der er ansvarlig for at fylde karret med vand. Det åbner for at tillade vand at flyde ind i karret og lukker når karret er fuld, efter retning fra pressostat. Ventilen kan bryde over tid og derefter helt lukkes ikke efter åbnes. Når dette sker, vand fortsætter med at flyde fra ventilen, og vaskemaskinen vil ikke forlade påfyldning, ifølge Don Vandervort hjem Tips hjemmeside. Kontakt en vaskemaskine reparation specialist for at evaluere indsugningsventilen vand. Da reparation er normalt ikke en farbar vej, hvis ventilen er defekt, vil han sandsynligvis tyder på, at du udskifter den.

Elektrisk udfald

Selvom sjælden, kan en elektrisk udfald til dit hjem forårsage en spændeskive til overløb. Vand indsugningsventilen operation er drevet af elektricitet. Hvis du starter din skive og maskinen mister magten, mens det fylder vil ikke vaskemaskinen stoppe fylde fordi ventilen ikke vil kunne lukke indtil strømmen er genoprettet. Undgå opererer din vaskemaskine hvis en trussel af uvejr.

Overvejelser

Hvis din skive begynder at overflow med vand, straks slukke maskinen og luk Skives to vigtigste vandforsyningen ventiler--varme og kolde--ligger den skive bag. Lukker ventilerne skal stoppe vandet fra strømmer ind i karret. Forsøg ikke at genoprette strøm til din vaskemaskine, indtil en tekniker undersøger apparatet og reparerer problemet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com