Vaskemaskinen plejer afløb eller Spin

September 7

Vaskemaskinen plejer afløb eller Spin

En vaskemaskine, som ikke vil dræne eller spin efterlader dig med en bunke af sjaskvåd tøj, du bliver nødt til at vride ud i hånden, før du kan sætte dem i tørretumbleren. Du kan ikke selv gøre det hvis det er en front-loading skive, fordi døren ikke åbnes, hvis der er vand i tromlen. Uanset hvad mærket af din skive, kan du undersøge flere mulige problemer, før du beder om service. Du kan muligvis løse problemet selv i meget lidt tid henne ved ikke omkostninger.

Instruktioner

•Hvis du har en front-loading skive, undersøge sikringsboksen eller circuit breaker box til at finde ud af hvis en sikring er sprunget eller en hovedafbryder er blevet udløst. Med en blæst fuse, vil metal-band går på tværs af forsiden af sikringen blive brændt i midten. Hvis et kredsløb er blevet udløst, bliver afbryder i en anden holdning end de andre afbrydere. Medmindre du føle sig mere komfortable at have elektriker gøre det, Udskift sikringen eller nulstille afbryderknappen. Sørg for at erstatte sikringen med en ny sikring af samme størrelse. Brug ikke en større sikring eller sætte en krone i stikket til at holde sikringen fra blæser igen, fordi det kunne skabe en alvorlig brandfare.

•Åbn en top-loading spændeskive til at finde ud af, om belastningen har flyttet alt til den ene side. En ubalanceret belastning af vasketøj kunne stoppe tromlen fra spinning og dræning (eller en fantastisk larmer). Omfordele belastning i tromlen, luk låget og genstarte vaskemaskinen. Problemet er mest sandsynligt, at forekomme, hvis vaskemaskinen er overbelastet eller har du bare en eller to store emner i den. I sidstnævnte tilfælde, tilføje nogle mindre genstande for at afbalancere belastningen og starte cyklus igen.

•Look for kinks i drain slangen. Hvis det er nødvendigt, ordne slangen, genindsætter det ind i afløbsrør og genstarte vaskemaskinen.

•Undersøg hvordan slutningen af drain slangen er indsat i afløbsrør. Drain slangen skal ende i en upside-down U, der er indsat løst i afløbsrør, forlader en luftspalte. En slange proppet ind i afløbet rør vil forhindre vaskemaskinen i afløb. Justere drain slangen i afløbsrør og genstarte vaskemaskinen.

•Drej på vandhaner i huset og varsel hvis dræn afdrypning korrekt. Hvis ikke, du kan have en tilstoppet husstand afløb, som forhindrer vaskemaskinen i dræning. Klart de vigtigste afløb med en snegl. Hvis alle de andre afløb fungerer korrekt, kan du prøve at køre noget vand gennem afløbsrør til vaskemaskinen. Hvis vandet løber langsomt eller slet ikke, afløbsrør er sandsynligvis tilstoppet og bør ryddes med en drain renere eller en snegl.

Tips & advarsler

  • Hvis sikringen blæser eller effektafbryderen ture mere end to gange, kan du overveje at tilkalde en elektriker til at efterse de.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com