Vaskemaskiner forårsage folder i skjorter?

May 27

Hvis det føles som om du hele tiden nødt til at komme ud din jern, hver gang du fjerner dit skjorter fra vask, måske bruger du ikke din vaskemaskine korrekt. Vaskemaskiner, selv forårsager ikke shirts til at krølle, selvom du kan opleve folder, hvis du ikke bruger din vaskemaskine og tørretumbler den rigtige måde. Mens alle skiver er forskellige, er der universelle tricks du kan anvende for at undgå hyppige folder i din favorit skjorter.

Skyllemiddel

Mens det er valgfrit at bruge en skyllemiddel i din vaskemaskine, ved hjælp af en vil i høj grad mindske chancerne for enhver folder formning i dine skjorter under vaskeprocessen. Stiv folder opstår ofte som følge af brug af for meget vaskemiddel og for lidt--- eller en total mangel på---skyllemiddel. Hvis du vasker t-shirts, slå dem indefra og ud at undgå at beskadige print på forsiden af skjorten.

Forlader tøj i vaskemaskinen

Forlader din våde skjorter i vaskemaskinen i en længere periode er sandsynligvis den vigtigste årsag til folder i skjorter. Selv efter tørring dem, vil du sandsynligvis finde folder. Generelt, det er ikke en god idé at forlade Tøjvask automatiseret---jo, du vide aldrig, hvornår noget vil gå galt med din vaskemaskine. Så snart vask cyklussen er færdig, straks overføre dine skjorter til tørretumbleren. På samme måde, forlader dine skjorter i tørretumbleren for en lang periode efter processen er færdig kan føre til folder.

Overveje stoffet

For at forhindre problemer i din vaskemaskine, overveje at købe skjorter fremstillet af krølle-fri stof. Tøj lavet af Lycra og polyester eller viskose mikro fibers er kendt for at være rynke-fri. Dette er den ideelle løsning for dem, der oplever hyppige Krøl problemer i deres vaskemaskine, eller dem, der simpelthen ikke nyder at skulle jern.

Rynke Sprays

Hvis du stadig har problemer med folder efter at have taget alle disse forholdsregler, kan du overveje at købe en rynke spray. Efter vask og tørring dine skjorter, blot anvende rynke spray, hvor du stadig se folder, så glat overfladen med dine hænder. Disse sprays fjerne effektivt folder i dine skjorter, og så længe du hænge op din skjorte korrekt umiddelbart bagefter, det vil ikke få nogen flere folder eller rynker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com