Vaskemaskiner Vs. energi-effektive vaskemaskiner

December 30

Vaskemaskiner Vs. energi-effektive vaskemaskiner

Den første elektriske vaskemaskine blev introduceret i USA i 1900, og det er fra denne model, der moderne vaskemaskine kommer. Vaskemaskiner er tilgængelig i en bred vifte af stilarter, energieffektivitet og prisklasser. Med moderne vaskemaskiner er en af deres vigtigste forskelle deres energieffektivitet. Mens en energi-effektiv vaskemaskine kan virke som et bedre valg, skal du sammenligne fordele og ulemper ved begge skive-typer til at foretage en kvalificeret beslutning.

Vandforbrug

Måske er den største forskel mellem en traditionel skive og en højeffektiv spændeskive skiver vandforbrug. Traditionelle vaskemaskiner udnytte 50 eller flere gallon vand pr belastning af vasketøj, mens en højeffektiv vaskemaskinen bruger kun 18 til 25 gallon af vand. Hvis du betaler for din vandforbrug, vil en højeffektiv skive reducere din månedlige vandregningen, især hvis du konstant bruger din vaskemaskine.

Design

Traditionelt, kommer en højeffektiv skive i en front-loading design. Dette design indeholder skive døren på forsiden af maskinen. Mens højeffektiv front-load skiver er mere almindeligt i apparat industrien, hvis du nyde det traditionelle top-load vaskemaskine design, nogle producenter opretter højeffektiv top-læssemaskiner. Hvis du søger efter en højeffektiv skive, har du valget af en front - eller top-load design uden at ofre vand eller energi forbrug.

Rengøringsmiddel

En af funktionerne til at overveje, når de skal vælge mellem en høj effektivitet og en traditionel vaskemaskine er den krævede vaskemiddel. Mens en traditionel skive er i stand til at bruge en bred vifte af vaskemidler, kræver de fleste højeffektiv skiver højeffektiv vaskemiddel. Da højeffektiv skiver bruger langt mindre vand end deres traditionelle modstykker, modtager almindelige vaskemiddel ikke rigelig vand til at fuldt opløses og rense dit tøj. Mens de fleste vaskemiddel fabrikanter gør højeffektiv vaskemiddel, hvis du ikke ønsker at ændre din vaskemiddel, kan dette være en stor ulempe.

Omkostninger

Typisk, en højeffektiv vaskemaskine koster mere end en traditionel skive. Design af vaskemaskinen bestemmer også, den endelige pris. For eksempel, fra April 2011 Whirlpool WTW4800XQ top-load washer er prismærket henne ved $500, mens den Whirlpool WTW5600XW højeffektiv top-load washer er prismærket henne ved $750. Prisen fortsætter med at stige til front-load skiver, som Whirlpool WFT9470WW front-load højeffektiv skive er prismærket henne ved $1.000.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com