Vaskerum Design, plads planer

February 20

Smart Tøjvask værelse design kan gøre en kedelig akkord mere behageligt. Desuden i mange hjem fungerer vaskerum også som en pantry eller Ammans. Designe dit bryggers til at bruge rummet til sin bedste fordel er afgørende for at undgå, at denne plads blive losseplads for overtøj, rygsække og generelle rod. Vaskerum kan spænder fra rummelige til bittesmå, men alle af dem vil drage fordel af gode vaske værelse plads planlægning.

Vaskemaskine og tørretumbler

De centrale elementer i enhver vaskerum er apparaterne, og de skal faktor i ethvert Tøjvask værelse design. Når du planlægger din vaskerum, overveje hvor meget plads du vil allokere til din vaskemaskine og tørretumbler. I et lille rum, overveje en stable vaskemaskine og tørretumbler enhed at spare plads. Hvis din Tøjvask apparater er forældede, er dette et godt tidspunkt at købe nye, mere energieffektive dem. En front-loading skive vil give ekstra plads til reoler og kabinet.

Funktion

Mange vaskerier fungere som mere end blot et vaskerum. Overveje, hvad du har brug for din vaskerum at gøre. Kan du integrere en håndværk værelse eller hjemmearbejde plads i vaskerum. Et skrivebord eller computer arbejdsområde kan tillade dit bryggers til at håndtere disse indstillinger. Hvis vaskerum fungerer også som en Ammans eller forstuen, tilføje pels-hængende plads og placeringer eller cubbies for tasker, sko og vinter gear. Et vaskerum, der tjener som kun et vaskerum brug for masser af opbevaring, en tabel for at folde vaskeri og et vægmonteret Strygning center.

Layout

Dit vasketøj værelse layout bør være fokuseret på en let og komfortabel plads. Gøre plads til beskidte vasketøj i nærheden af skive, og plads til at folde og hænge vasketøj i nærheden af tørretumbleren. At holde hvert element i din vaskerum inden for rækkevidde vil gøre den tid du bruger på pleje af tøjet mere bekvem. Udpege arbejdsområder i rummet baseret på funktion, og sørg for at holde en behagelig vandresti gennem rummet, især hvis det fungerer som en forstuen.

Stil

Dekorere din vaskerum for at gøre det et sted, du nyder at være. Maling, fliser eller tapet vægge i en varm og indbydende farve. Vælg kabinet, der matcher træværk andre steder i dit hjem. Opt for let-til-pleje-for Gulvbelægning i keramiske fliser, terrakotta eller linoleum. Vælg god kvalitet belysning og undgå garage-kvalitet fluorescents i din vaskerum. Mens ingen kan lide gør vaskeri, kan med nogle troede, du gøre vasketøjet værelse en rum du nyde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com