Vastu indretningsvirksomhed farver

December 21

Udtrykket Vastu refererer til en indisk videnskab bruges i arkitektur og levemiljøer. Det er meningen for at afbalancere elementerne i naturen for at fremme sundhed og lykke. Vastu indretningsarkitekter bestræbe sig på at producere en beroligende interiør, der skaber positive energier. Farvevalg til væg farver og gardiner er en del af kunsten at Vastu og er generelt lys.

Stuen maling

Fordi stuen er normalt det sted, hvor familien congregates, bør farvevalg formidle varme og komfort. Vægfarven af en stue bør fokusere på pasteller. God farvevalg omfatter hvid, blå, gul eller grøn. For at give kontrast, kan en mørkere nuance bruges på en lille væg, det er enten på den syd eller øst ende af lokalet.

Badeværelse Paint

At holde badeværelse farver hjælper lys give friskhed til rummet. De bedste farver til et badeværelse er lys grøn, hvid eller lys blå. Køkkengulvet fliser bør være neutrale farver og skal også være let at fremme positiv energi.

Andre værelse maling

I Vastu, skal andre rum i huset være lys i farven. Ud over de allerede nævnte farver er pink og fløde gode farver til væggene. Gulve skal have lys, neutrale toner og træ er den bedste form for gulvbelægning. Andre valgmuligheder omfatter mosaik, ler, marmor og keramiske fliser.

Gardiner

Gardiner i ethvert rum bør enten matche rummet farve med kontrasterende design farve eller kontrast rummet farve med matchende design farve. Soveværelset skal have lys-farvede gardiner, men stuen kan have mørkt farvet gardiner. Generelt er antyder Vasta at lyse farver anvendes i retningen positiv energi og mørke gardiner bruges i retningen negativ energi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com